IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
16:30 | 10 юни 2021
Обновен: 05:43 | 15 април 2024

Варна празнува 100 години курортен град с грандиозен концерт

Входът за събитието е безплатен

По материала работи: Слав Велев
Варна празнува 100 години курортен град с грандиозен концерт

Концерт спектакъл по повод 100 години от обявяването на Варна за курортен град ще се проведе днес, 10 юни, от 19 ч. във Фестивалния и конгресен център. В програма ще участват певци и танцьори от екипа на „Арт денс”, „Даймъндс”- кристал баланс и светлинно шоу „Палячи”, танцовите формации “Rio Kids”, Kangoo Jumps, Клуб по спортни танци - Варна, Магично шоу „Паскал” и вокалният изпълнител Пепи Петерсен. Специално участие ще имат певецът Васил Петров и танцьорът Реми Тоин /Remi Toin/. Специални благодарствени грамоти ще бъдат връчени на вариететни изпълнители-ветерани от Варна. Водещ на програмата и сценарист е Драгомир Драганов, а режисьор и хореограф - Нина Козина.

Входът за концерта е свободен до запълване на 50%  от капацитета на залата.  Медицинските  маски на закрито са задължителни,  съгласно разпоредбите на здравните власти. Влизането е срещу талони с ред и място, които ще се раздават на входа на зала 1 преди събитието, съобщават от дирекция „Туризъм“ към Община Варна.

Коментари

Новини Варна