IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Култура
14:00 | 26 май 2024
Обновен: 22:44 | 15 юни 2024

Филмът "Анора" взе голямата награда на фестивала в Кан

Главната роля в лентата е изиграна от Майки Мадисън

По материала работи: Слав Велев
Филмът "Анора" взе голямата награда на фестивала в Кан

Филмът "Анора" на американския режисьор Шон Бейкър бе отличен с голямата награда на филмовия фестивал в Кан - "Златна палма". В главната роля е Майки Мадисън, която се превъплъщава в образа на стриптийзьорка. Премиерата на филма се състоя във вторник и предизвика бурни положителни реакции.

Лентата е посветен на света на сексуалния труд. "Това буквално беше единствената ми цел през последните 30 години, така че наистина не съм сигурен какво ще правя с остатъка от живота си", каза режисьорът.

Предишните филми на Бейкър „Мандарини“ (2015), „Проектът „Флорида“ (2017) и „Червена ракета“ (2021) спечелиха възторжени отзиви и култови последователи, въпреки, че се оказват касови провали, припомня британската медия.

Главната роля в лентата е изиграна от Майки Мадисън, която се появи в „Имало едно време в Холивуд“ (2019) и рестартирания „Крясък“ (2022). Би Би Си определя Мадисън като "природна сила" в ролята си в "Анора". Тя играе Ани, двайсет и няколко годишна стриптийзьорка от Бруклин с колоритен нюйоркски акцент.

Коментари

didier93 ( преди 3 седмици )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна