IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Култура
10:32 | 23 юли 2015
Обновен: 14:43 | 1 май 2024

Шедьоври на Ван Гог, Густав Климт и Клод Моне в галерия „ИКАР"

Екс­позицията остава до 5 сеп­тем­ври

По материала работи: Деян Михайлов
Шедьоври на Ван Гог, Густав Климт и Клод Моне в галерия „ИКАР"

От 16 юли в художественото пространство на галерия “ИКАР“ в София е представена Изложба от 40 висококачествени репродукции /фотопринт върху платно/ на най-известните живописни картини на Ван Гог, Густав Климт, Клод Моне и др. Сред платната могат да се видят и 9 ръчно рисувани репродукции на Моне, Ван Гог, Айвазовски, Рубенс, Леонардо, Караваджо, чийто оригинали се намират в най-известните музеи и галерии в Париж, Виена, Флоренция и др. Пос­лед­ните са дело на худож­ник копист, специализирал в Италия, чието майс­тор­с­тво е именно върху ренесан­совите творци.


Освен да се докоснете и усетите въздействието на творбите, създадени от най-значимите представители на човешката цивилизация, творили в областта на изобразителното изкуство, може да поръчате по ваш избор и размер желаната от вас картина и да се възползвате от промоционалните цени по време на Изложбата на този нов вид услуга, която галерията предлага.


Галерията “ИКАР“ е раз­работила и мул­тимедиен проект, чрез който пред­с­тавя твор­чес­т­вото на извес­т­ните майс­тори на живописта - бъл­гар­ски и европейски. Това се прави за първи път и предиз­виква небивал интерес.


Екс­позицията остава до 5 сеп­тем­ври.

 

cross.bg

Коментари

Новини Варна