IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
08:29 | 28 март 2018
Обновен: 07:22 | 25 април 2024

Треньорът на Черно море повика трима юноши в първия тим

Във вчерашната тренировка на стадион “Тича” се включиха Добромир Добрев, Кристиян Арсовски и Стефан Петков

По материала работи: Пламен Янков
Снимка chernomorepfc.bg, архив

Треньорът на Черно море Илиан Илиев повика трима юноши от школата на клуба, съобщиха от пресслужбата на клуба. Във вчерашната тренировка на стадион “Тича” към представителния тим се включиха 19-годишните Добромир Добрев и Кристиян Арсовски, както и вратарят Стефан Петков, който е набор 2002 година. От заниманията отсъстват петимата национали – Мартин Костадинов, Николай Минков, които са с младежите до 21 години и вратарят Иван Дюлгеров, Ертан Томбак и Емил Янчев, които са с “лъвовете” U19.

 

“Моряците” продължават подготовката си за предстоящия в петък мач срещу тима на Пирин. Аут за срещата с благоевградчани са Мариян Огнянов, който е с травма и наказаният за натрупани жълти картони Александър Цветков.

 

Днес варненци тренират сутринта, а утре заниманието е следобед. След него треньорът Илиан Илиев ще определи групата за двубоя с “орлетата”.

 

Мачът между Черно море и Пирин от втората осмица – Група А е на 30 март от 20 часа на стадион “Тича” във Варна. Цената на билетите за двубоя е шест лева.

 

Четете още Черно море започва битката във втората осмица срещу Пирин

Коментари

Новини Варна