IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
12:23 | 18 септември 2018
Обновен: 17:43 | 29 април 2024

Симона Дянкова стана спортист №1 на Варна за август

Отбор на месеца е "Албатрос 2011"

По материала работи: Борис Проданов
Симона Дянкова стана спортист №1 на Варна за август

Двоен успех постигна националката по художествена гимнастика Симона Дянкова в месечната анкета „Спортист на Варна“ за август 2018 г. Грацията стана победителка в онлайн допитването, като събра 60 % от гласовете. Тя също стана първа и в анкетата на спортните журналисти. Симона има бронзов медал в многобоя в Казан-Световна купа, сребро на обръч, тя е състезател на "Чар - ДКС"


За отбор на месеца е определен съставът на „Албатрос 2011“, като по-точно става дума за двете състезателки Мира Бояджиева и Росица Андонова, които спечелиха злато на ДП по скокове във вода, синхронно.


За спортист №1 на варненското спортно училище е посочена Василики Кадоглу от клуба по плуване „Астери“. Тя е с първо място при жените на маратон „Галата-Варна“. Осма на световната купа в открити води - 25 км в Охрид и 4-та на 10 000 м. Василики ще участва през октомври в Младежката олимпиада в Буенос Айрес.

 

Още по темата: Грациите ни със златен медал на Световното първенство в София

Коментари

Новини Варна