IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
16:45 | 12 септември 2019
Обновен: 18:09 | 25 април 2024

Флорентино: Отдавна искам Левандовски в Реал, но Байерн не го пуска

"Роберт е сред футболистите, които не могат да бъдат купени", заяви Перес

По материала работи: Пламен Янков
Флорентино: Отдавна искам Левандовски в Реал, но Байерн не го пуска

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес призна публично, че се е опитвал да привлече нападателя на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски.


Полякът също обмисляше трансфер на стадион "Сантяго Бернабеу" до миналото лято, когато дори беше назначил специално за целта агента Пини Захави.


В крайна сметка Байерн отказа да продаде своя снайперист и преди няколко седмици Роберт удължи своя договор за още два сезона - до 30 юни 2023 година, пише Gol.bg.


"Има футболисти, които не се продават. В продължение на години опитвахме с Левандовски и нищо не се случи, защото той няма клауза в договора, а те (б.р. Байерн Мюнхен) не искат да го продават. Няма шанс с него", заяви Перес, цитиран от вестник "Ас".


Ситуацията с голаджията преди пълен обрат за последните 12 месеца и сега той дори иска да се превърне в легенда на Байерн, преследвайки голови рекорд на Герд Мюлер.


Четете още: Златните момичета ще се борят за олимпийски квоти на Световното в Баку

Коментари

Новини Варна