IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
16:24 | 25 март 2015
Обновен: 20:57 | 25 април 2024

“Моряци” играха при победа на “лъвчетата”

Варненци са в националния тим за контроли в Германия и Холандия

По материала работи: Борис Проданов
“Моряци” играха при победа на “лъвчетата”

Светослав Тодоров дебютира с победа като селекционер на юношеския национален отбор до 18 г. „Младите лъвове“ победиха „Айнтрахт“ (Брауншвайг) с 2:0 в контрола, която се игра в Барзингхаузен. Трима футболисти на “Черно море” (Варна) взеха участие в сблъсъка: офанзивният играч Николай Минков, както защитниците Георги Гушлев и Стефан Иванов.


Александър Георгиев застраши противниковата врата  още в деветата минута. Не след дълго добрата ни игра се увенча с успех и Божидар Краев вкара хладнокръвно от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Александър Георгиев. В 30-та минута Томас Цвятков се оказа най-съобразителен след центриране от фаул и удвои преднината на България.


През второто полувреме и в двата отбора бяха направени доста промени, но не се стигна до много чисти положения за гол, с изключение на един опасен удар на Георги Гушлев в 54-та минута.


Следващият мач на тима е в четвъртък от 13 ч. българско време срещу “Каленбергер” (Ланд).


След това на 28 март (събота) тимът ще замине за Холандия, където ще изиграе един приятелски мач срещу състава на Холандия, набор`97 на 29 март (неделя) от 16,30 ч. българско време.

 

Коментари

Новини Варна