IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
11:00 | 30 октомври 2020
Обновен: 21:55 | 25 април 2024

Евробоецът ЦСКА пропусна да накаже Рома във Вечния град – 0:0

Хеттрик на Ману не стигна на Лудогорец за точка с ЛАСК

По материала работи: Слав Велев
Евробоецът ЦСКА пропусна да накаже Рома във Вечния град – 0:0

ЦСКА изигра отличен двубой при гостуването си на италианския гранд „Рома“ в мач от група А на Лига Европа. „Червените” стигнаха до 0:0, но трябва да съжаляват, че не си тръгнаха от Вечния гранд с трите точки заради непростимите пропуски пред вратата на „вълците”.

 

Валентин Антов и Али Соу имаха стопроцентови възможности пред противниковата врата, но така и не успяха да накажат стража на домакините. През първото полувреме на срещата пък футболистите на Пауло Фонсека удариха напречната греда, а гол на Крис Смолинг бе отменен заради засада.

 

След злополучната загуба в първия кръг от румънския шампион „Клуж“ с 0:2 в София, ЦСКА взе първа точка. В другия мач от групата „Клуж“ и „Йънг Бойс“ също не излъчиха победител, завършвайки 1:1.

 

Така „Клуж“ оглави временното класиране в групата с актив от 4 точки, толкова колкото има и вторият „Рома“. „Йънг Бойс“ и ЦСКА са съответно трети и четвърти с по една точка в актива си.

 

В следващия кръг ЦСКА гостува на „Йънг Бойс“ в Швейцария, докато „Рома“ приема „Клуж“.

 

В същото време шампионът Лудогорец реализира три гола при визитата си на ЛАСК в Линц, но регистрира загуба с 3:4 в епичен втори мач от груповата фаза на Лига Европа. „Орлите” губиха с 1:4 до 56-ата минута, но влезлият като резерва Каули Оливейра вдъхна увереност на българите и вдъхнови отбора за още голове. С хеттрик за „орлите” се отличи Елвис Ману, който вкара и трите гола за Лудогорец, но два гола на Хюсеин Балич (2’ и 56), Андреас Грубер (12) и Марко Рагуж (34) донесоха победата за австрийския тим над „зелените” от Разград. Домакините доиграха мача с 10 човека, след като Лукас Гъргич беше изгонен в 72-ата минута.

 

В следващия кръг

 

На 5 ноември, четвъртък, от 19:55 часа:
Лудогорец - Тотнъм

 

На 5 ноември, четвъртък, от 22:00 часа
Роял Антверп - ЛАСК Линц

Коментари

iyeimivira ( преди 3 години )
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Amoxicillin Amoxicillin Online zak.iygw.chernomore.bg.ivm.ti http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
udufuyjam ( преди 3 години )
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Amoxicillin Amoxicillin qgu.thff.chernomore.bg.mbb.kl http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна