IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
13:00 | 24 април 2021
Обновен: 13:32 | 28 март 2024

УЕФА промени програмата на Евро 2020

Проблемно се оказа домакинството на Мюнхен, Билбао и Дъблин

По материала работи: Слав Велев
УЕФА промени програмата на Евро 2020

УЕФА взе решение за промяна в програмата на Евро 2020. Това стана ясно на днешното заседание на централата в Нион, където се обсъждаше ситуацията с домакинството на Мюнхен, Билбао и Дъблин, предаде БНР.

Трите града не бяха гарантирали, че ще допуснат зрители на мачовее. В последния момент правителството на Бавария обаче одобри предложението на срещите на „Алианц Арена“ да може да присъстват минимум 14 500 зрители. Мюнхен приема три мача от груповата фаза на Евро 2020, както е един от четвъртфиналите.

"Естадио Ла Картуха" в Севиля ще приеме двубоите, които бяха предвидени да се играят в Билбао. В баския град трябваше да се проведат три срещи и един четвъртфинал.

Трите мача от Група "Е" на Евро 2020, които трябваше да се играят по програма в Дъблин се местят в Санкт Петербург, който е домакин на двубоите от Група "В". Четвъртфиналът, предвиден да се проведе в ирландската столица, ще се играе на "Уембли" в Лондон.
 

 

Коментари

Новини Варна