IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
08:40 | 15 юни 2021
Обновен: 05:30 | 20 април 2024

Берба идва на "Тича"

Димитър Бербатов пристига във Варна, за да представи концепцията си за развитие на българския футбол

По материала работи: Слав Велев
Берба идва на "Тича"

Снимка: Национален фен клуб Черно море Варна

Димитър Бербатов ще дойде на футболния стадион на "Черно море" - "Тича", за да представи концепцията си за развитие на българския футбол. Срещата с представители на клубовете от Варна и областта ще се проведе на 16 юни (сряда) в 13,30 часа, информират от Националния фен клуб на "моряците".

Междувременно президентът на БФС Борислав Михайлов коментира кандидатурата на Димитър Бербатов за неговия пост. 

"Всеки има правото да се кандидатира за президент и да си прави кампания. Има си устав, има си ред. Бербатов не ми е таргет на мен. Клубовете искаха аз да си завърша мандат и това ми е целта. Ако има нещо, което да кажа, ще го кажа на Конгреса, когато се срещнем с Бербатов.

Има Устав. Един месец до Конгрес трябва да се обявят кандидатурите. Все още няма назначен конгрес. Всеки може да се кандидатира и започва предизборните кампания както е за парламент, за президент, а не осем месеца преди това. Аз достатъчно съм говорил - 15 години. Ще говоря най-вече пред хората, които ме избират. Не съм човек, който ще създава жълтинии. Само да не забравят да не прекрачват добрия тон", завърши Михайлов.

Президентът на БФС Борислав Михайлов разкри, че Левски и Черно море ще бъдат следени под лупа от Лицензионната комисия.

Ръководителят поясни, че всички отбори са взели лиценз, но тези на "сините" и "моряците" са под условие.

"Аз не знам повече от вас в момента какво се случва в Левски. Надявам се Левски да се оправи, тъй като това е в плюс и за БФС. Левски и ЦСКА трябва да са добре, тъй като това са клубове, които разполагат с голяма фенска маса.

Всички отбори вече са взели лиценз за efbet Лига, като Левски и Черно море са под условие. Двата клуба ще са под мониторинг всеки месец по финансови причини", заяви Михайлов.

Коментари

Новини Варна