IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
10:30 | 21 юли 2021
Обновен: 16:26 | 28 март 2024

"Коритото" взе лиценз за професинален футбол

Продължават записванията за "соколите", които искат да подкрепят тима срещу Нефтохимик в Бургас

По материала работи: Слав Велев
"Коритото" взе лиценз за професинален футбол

Снимка Фейсбук, ФК Спартак Варна

Комисия от БФС инспектира стадион "Спартак" във Варна и му издаде лиценз за мачовете във Втора лига. Това съобщи за "Петел" шефът на ЗС на БФС Варна Георги Мирчев, който бе част от тричленната комисия на футболната централа, която дойде на съоръжението. Другите двама бяха представители на Лицензионната комисия на БФС.

Комисията отчете, че ФК Спартак е изпълнил много по-голямата част от препоръките на БФС. Остават дребни неща за довършване, което е въпрос на дни. Стадион "Спартак" ще получи лиценз за Втора лига и първият домакински мач на Спартак срещу Струмска слава на 31 юли ще се играе на неговия стадион, каза за "Петел" Георги Мирчев.

Междувременно на стадион "Спартак" продължават записванията на феновете, които искат да подкрепят тима срещу Нефтохимик в Бургас. Цената на екскурзията е 5 лева, а автобусите тръгват от Катедралата в събота в 13,30 часа.

Коментари

Новини Варна