IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
08:21 | 3 август 2021
Обновен: 15:17 | 23 април 2024

Betway има нужните бонуси да впечатли българските играчи

По материала работи: Слав Велев
Betway има нужните бонуси да впечатли българските играчи

При стъпването на дадена компания на нов и непознат пазар, най-важното е да успеее веднага да грабне вниманието на потребителите. Това важи за абсолютно всеки бизнес и за всяка една сфера. Нещата не може да се различават значително и в хазартния сектор, в който конкуренцията у нас става все по-люта. А опциите пред родните хазартни типове изглежда ще се увеличат съвсем скоро, поне с още една такава. Английският гигант Betway нахълтва с пълна кошница от нови и свежи предложения за българския потребител, а за повече информация относно примамливия BetWay бонус може да посетите сайта на Betenemy. В следващите редове ще се опитаме да изтъкнем и някои от иновативните предложения, които не са често срещаните на родния хазартен пазар.

1. Оферта за безплатен залог за eSports

Това предложение прилича много на стандартния начален бонус за новорегистрирал се клиент на дадена бетинг компания. Новостта тук се крие именно обаче във факта, че залогът е предназначен да бъде използван само и единствено върху залози за електронни спортове. Този тип залагания всъщност набират все по-сериозна популярност, което значи, че предложението може да заинтригува доста клиенти. Стойността на бонуса е 10 евро, който може да бъде изигран валидно на коефициент над 1.75. Предложението ще е налично за точно седмица.

2. Бонус при познаване на определен брой срещи

Това също не е особено често срещан бонус по родните ширини и затова може да донесе големи дивиденти на Betway. Тук, на практика, идеята е, че букмейкърът може да ви определени 3 срещи, чийто краен изход трябва да бъде отгатнат от вас. Естествено, обичайно има определени ограничения по отношение на вида на прогнозата, за да не бъде твърде лесно за потребителите. При успех може да разчитате на получаване на парично възнаграждение, което е на стойност определен процент от печалбата ви. А за капак на всичко може да изтеглите цялата печалба, без да е нужно да я разигравате отново.

3. Седмичен бонус

Това е още една революционна оферта, най-вече на база на честотата, с която може да ползвате съответния бонус. Отново – тук не говорим за една от най-често срещаните оферти на родния хазартен пазар, така че елементът на новото и непознатото е напълно в полза на Betway. Условието гласи, че получавате безплатен залог, ако в рамките на една седмица изиграете сума на стойност 25 евро или паунда, използвайки опцията Bet Builder. Офертата и нейната стойност, както и при горните бонуси, варира с оглед на държавата, в която се намирате, местната валута, както и условията, предоставени от компанията в съответните държавни граници.

Предложенията на Betway, както виждате, са повече от конкурентноспособни на тези, които вече съществуват на българския пазар. Като всеки, уважаващ себе си, букмейкър и английският гигант е успял да съчини различни формули на бонусни възнаграждения за клиентите си, които със сигурност ще се котират изключително силно. В момента може само да гадаем какви биха били стойностите на тези оферти според българското ценообразуване, тъй като Държавната комисия по хазарт все още не е издала лиценз за фирмата за нашата родина. Този момент обаче също ще дойде, така че е добре да сме готови поне с регистрацията си в сайта.

Новини Варна