IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
07:50 | 4 август 2021
Обновен: 10:52 | 18 април 2024

Един от най-успешните сайтове за залози стъпва у нас

По материала работи: Слав Велев
Един от най-успешните сайтове за залози стъпва у нас

Както може би сте забелязали, конкуренцията в хазартния сектор през последните няколко години става все по-люта, а една от причините за това е, че броят на компаниите, които получават разрешение да извършват търговска дейност на българска територия се увеличава ежегодно. След наплива на български фирми за залози, сега изглежда, че на родния пазар ще акостира и още една световноизвестна компания, която вече е на опашката за получаването на своя лиценз. Става въпрос за английския бетинг гигант Betway. Ако това име все още не ви говори кой знае колко, то сега е моментът да се запознаете с настоящото Betway ревю от www.efirbet.com.

Да започнем с малко история, за да сдобиете представа с какви бързи темпове се разраства този страхотен проект. Компанията е създадена едва преди 15 години – през 2006-та година, като за този кратък период тя успя започне дейността си, получавайки лиценз от Британската комисия по хазарта, а в следващите години да надскочи и родните граници. Към настоящия момент тя има лиценз освен в рамките на територията на Кралството и в страни като Германия, Италия, Малта, Южна Африка и др. В този списък съвсем скоро може да очакваме да попадне и България, тъй като процедурата по издаване на лиценз от страна на Държавната комисия по хазарт е в напреднала фаза. С оглед на този факт, разбира се, родните потребители ще трябва да изчакат една идея повече, за да могат да се насладят на букмейкърските услуги на Betway.

Компанията регистрира многомилионни печалби всяка година, като не малка част от тези приходи идват и посредством засилена спонсорска дейност, особено с клубове от света на футбола. Бидейки британска фирма, то няма да е изненада за никого, че клубове от ранга на Лестър, Уест Хем и Брайтън получават спонсорство от Betway. Разбира се, клубове от доста други европейски страни също са сключили спонсорски договори с компанията, сред които тимове като Динамо Дрезден, Андерлехт, Карлсруе, Леганес, както и още редица други футболни клубове.

Betway обаче не се ограничава само до спонсорската дейност в света на футбола, като бенефициенти, също така, са и някои американски баскетболни тимове от НБА. В този звезден списък няма как да не споменем Чикаго Булс, Бруклин Нетс, Голдън Стейт Уориърс, Кливланд Кавалиерс и др. В началото на тази година, от друга страна, беше сключен и договор за спонсорство на големия турнир по тенис в Маями. За да покажат и отношение към света на електронните спортове, Betway стана спонсор и на отбора по eSports, наречен Ninjas in Pajamas. Както виждаме, любовта на компанията към всякакви спортни мероприятия е доста голяма.

За финал на представянето на компанията може и да завършим с 1-2 любопитни факта. През 2015-та година именно Betway е компанията, която може да се похвали с раздаването на рекордната до този момент сума, спечелена от хазартен играч на слотова игра – 17.8 милиона евро. Естествено, това постижение беше нанесено своевременно в дебелата книга с рекордите на Гинес.

От друга страна, фирмата също е помислила и за сигурността на клиентите, превръщайки се в една от първите, която отказва потребителите от възможност за депозират средства чрез кредитната си карта. Betway съвсем скоро ще е на български пазар, така че бъдете нащрек и не изпускайте страхотните възможности.

Новини Варна