IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
10:15 | 8 август 2021
Обновен: 13:02 | 25 април 2024

Кои са най-предпочитаните спортове за залози на живо?

По материала работи: Слав Велев
Кои са най-предпочитаните спортове за залози на живо?

Прогнозирането и залагането на футболни срещи и спортни събития предварително обичайно не е никак лесна работа. Все пак, именно по тази причина толкова често се оказваме изненадани от развоя на събитията в даден спорт само броени минути след началото на състезанията. По тази причина и твърде често залозите, които направим преди началото на състезанията се оказват грешни. Модерните тенденции в света на залагането обаче представиха най-доброто възможно решение на този проблем – възможност за залози на живо. По този начин имаме шанса да сверим часовниците си с действителните събития и да направим точната преценка. А един от сайтовете, който е разработил по чудесен модел възможността за залози на живо, е този на Сезам, за когото може да прочетете следното информативно ревю - Sesame Casino.

В настоящата статия ще се опитаме да подберем някои от най-популярните спортове, за които залозите на живо са абсолютно задължителна опция.

1. Футбол

Цар Футбол, както вече стана доста известно клишето. Безспорно това е спортът, в който прогнозите преди началото на мача може напълно да бъдат разбити само в рамките на няколко минути и именно затова е добра идея, ако предприемем подход, при който изчакваме началото на мачовете, за да се ориентираме в обстановката. В течение на някои сблъсъците чисто спортно-техническата логика не върши никаква работа, тъй като има други фактори, за които не можем да предполагаме със сигурност – метеорологична обстановка, психическа настройка на играчите и изненадващи тактически решения на треньорите. Залозите на живо на футбол са възможност да ударим джакпота, ако си изиграем ходовете правилно.

2. Баскетбол

Всичко, което написахме в горните редове по отношение на футболната игра в малка или по-голяма степен може да бъде пренесено и в за света на баскетбола. Тук отново става въпрос за отборен спорт, в който графикът със срещи обичайно е доста натоварен, което предполага, че концентрацията на тимовете и на техните звезди в дадени мачове може да изчезне. Ако сме твърде самоуверени и заложим предварително, то и нашият залог може да изчезне безславно..

3. Тенис

В класацията е време да включим и един индивидуален спорт, който в дадени моменти може да е изключително благодатен при залозите на живо. Това особено важи за женски мачове, както и за тези от Големия шлем в мъжката половина на схемата. Женските срещи са изключително променливи, така че обратите понякога може да следват един след друг. При мъжете това се случва главно, когато форматът е 3 от 5 сета. Често фаворитите успяват да се измъкнат след грандиозни обрати, наглед от нищото.

4. eSports

Завършвам с един не особено традиционен спорт, който обаче започва да трупа все по-сериозна популярност. За електронните спортове информация имат ограничен брой хора, така че за повечето от желаещите да залагат на тях остава единствено възможността да се запознаят с играчите, когато вече започнат срещите. След като се ориентираме в обстановката веднага може да се насочим към правилния залог, който да ни гарантира и задоволителна печалба.

Залозите на живо ще продължат да стават все по-популярни, а всички хазартни типове със стаж са се убедили, че това може често да е ключът към точното познаване на даден мач.

Новини Варна