IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
08:00 | 18 март 2022
Обновен: 01:47 | 26 април 2024

Betway открива цял един нов свят за феновете на спортни залагания онлайн

По материала работи: Слав Велев
Betway открива цял един нов свят за феновете на спортни залагания онлайн

Най-новият букмейкър в България е отдавна доказано име сред онлайн спортните залози. Betway е компания с дългогодишна история на пазара. От световния бранд са се погрижили за своите клиенти още с първите мигове на сайта, като предлагат атрактивен бонус спорт до 200 лева само при първа регистрация.

Самата процедура е много лесна и с няколко клика на мишката вече сте в света на един от най-предпочитаните букмейкъри. Вашата регистрация в BETWAY ще ви даде пълен достъп до всички секции на сайта и само чрез нея ще можете да се възползвате до ексклузивни предложения като онлайн поточно предаване на живо от редица спортни събития по цял свят. Единственото изиксване е балансът в сметката ви да е положителен, за да превърнете своя мобилен телефон или таблет в портативно устройство за наблюдаване на всички популярни мачове.

В Betway спортният раздел предлага разнообразна гама от пазари и различни видове залози. В по-натоварените дни събитията надминават 12 хиляди! Освен любими на феновете дисциплини като футбол, баскетбол, тенис, волейбол, бойни спортове можете да откриете на сайта още много екзотични спортове, за които едва ли дори сте чували. Букмейкърската къща включва над 30 различни дисциплини и така предлага разнообразни възможности на своите клиенти. Непрестанното обновяване на сайта и добавянето на нови спортове е с цел да бъдат задоволени и най-претенциозните сред тях.

От бранда са вложили много пари и продължават за поддръжката на своето мобилно приложение. То е насочено изцяло към спортните залози, защото има отделни още две за слотове и за жива игра. Интерфейсът е много лесен и удобен, като най-посещаваните събития са изведени на преден план и така лесно можете да отсеете популярните пазари от останалите. Основната цел тук е бързината, защото особено при залозите на живо клиентите целят да не пропуснат най-удачния момент преди да се отбележи гол или точка. Betway гарантира скорост, бързина и стабилност на своето приложение, но и интернет сайтът не отстъпва в тези качества.

Предимствата на онлайн букмейкъра са, че той винаги се стреми да предлага най-атрактивните коефициенти на пазара, като ставките са завишени в сравнение с неговите конкуренти. Това обаче не означава, че няма бонуси на база игрова активност за лоялните клиенти. Началният бонус спорт не е единствената промоционална оферта за потребителите на сайта.

Сред любимите опции пък са и виртуалните спортове. На Betway можем да открием футбол, колездене, моторни състезания, конни състезания, спидуей, надбягвания с хрътки, тротинг и още виртуални предложения. Рундовете са от по три минути и така много по-бързо разбирате дали вашата прогноза е била успешна и генерирате печалби. Именно бързината отново е ключова и за виртуалните спортове, които все повече фенове посочват за любими. Всички изброени игри са програмирани специално за портала и са ексклузивно съдържание на Betway.

От бранда обръщат особено внимание и на електронния спорт. Това е сред най-бързоразвиващите се дисциплини през последните години, която предлага огромни наградни фондове и събира стотици хиляди пред екраните по едно и също време за големите турнири. Е-спорт секцията на сайта е много добре развита и разполага освен с различни пазари за залог, с много богата статистика, от която могат да се направят по-детайлни анализи на представянето на геймърите. За да имате достъп до цялата информация, трябва да имате регистриран профил на сайта на Betway. Само така ще получите пълен достъп до всички нефови функции и ще можете да се насладите на богатия набор от възможности. Самата процедура по създаването е много лесна и ви трябват няколко клика на мишката, за да станете част от голямото семейство на най-новия букмейкър в България.

Коментари

Новини Варна