IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
14:00 | 23 юли 2022
Обновен: 02:16 | 25 април 2024

"Спартак" Вн спечели първа точка в елита

Соколите завършиха наравно с "Пирин"

По материала работи: Ставри Таргов
"Спартак" Вн спечели първа точка в елита

Новакът се в efbet Лига Спартак Варна спечели първа точка в елита, след като завърши 1:1 с Пирин Благоевград в мач от 3-ия кръг на шампионата. Късметът също бе на страната на варненци, след като две попадения на съперника им бяха отменени.

Още с първия удар към една от двете врати падна гол. След изпълнение на странично хвърляне топката бе пратена в наказателното поле на домакините. Там защитата на Спартак не се ориентира добре и нито един футболист в синьо не успя да изчисти. от това се възползва Китан Василев, който от близко разстояние с глава успя да открие.

В 51-ата минута Преслав Йорданов вкара, но голът му не бе зачетен заради нарушение в атака. След това Красимир Станоев също се разписа, но заради засада резултатът остана непроменен.

Така се стигна до 87-ата минута, когато Спартак успя да вкара първия си гол и да спечели първа точка през новия сезон. Пирин от своя страна в трети пореден мач вкарва първи, но не успява да грабне трите точки, пише Gol.bg.

Коментари

Новини Варна