IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
10:20 | 27 декември 2022
Обновен: 09:29 | 3 май 2024

Пеле си отива, сбогува се със семейството и приятели (ВИДЕО)

Бразилия и Сантос се подготвят за поклонение пред Краля на футбола

По материала работи: Слав Велев
Пеле си отива, сбогува се със семейството и приятели (ВИДЕО)

Ново видео на бразилската футболна легенда Пеле шокира света на футбола. Изглежда, че здравето му се влошава все повече с всеки изминал час. А по-рано роднините му взеха решение да се го посетят в болницата в Сао Пауло, където той е хоспитализиран от няколко седмици.

Въпреки че медиците не дават много подробности за състоянието му, чрез социалните мрежи близките му показаха трогателни снимки, които разчувстваха сърцата на всички последователи.

А именно там беше разпространено и видеото, в което той се сбогува със семейството си и приятелите си.

Кадрите са заснети от дъщеря му, която в неделя написа: "Още една нощ заедно"

В същото време се появи видео на което се подготвя специална шатра на стадиона на “Сантос”, свързана с Пеле. Ликът на легендата е поставен на част от мебелите. Всички се питат дали Краля на футбола е жив все още. Засега се знае, че е в тежко състояние в болница “Алберт Айнщайн” в Сао Пауло..

А родният му клуб изглежда подготвя церемонията по поклонението пред легендата. Именно това се вижда от тайно записани кадри от съоръжението. В Туитър вече има и публикаци, според които Пеле е починал. Кралят на футбола е хоспитализиран от 29 ноември заради влошено състояние около лечението от рак на дебелото черво.

Коментари

Новини Варна