IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
16:57 | 25 февруари 2023
Обновен: 02:18 | 30 април 2024

Спартак Вн записа първи 3 т. за полусезона в efbet Лига

"Соколите" надвиха Ботев - Враца с 2:1 на "Коритото"

По материала работи: Слав Велев
Спартак Вн записа първи 3 т. за полусезона в efbet Лига

Снимка: ПФК "Спартак - Варна"

Футболният Спартак Варна записа първи 3 т. за полусезона в efbet Лига и под ръководството на Димитър Димитров - Херо. "Соколите" надвиха трудно Ботев - Враца в морската столица.

Лерой Микелс имаше шанс да открие резултата в полза на "соколите". Нидерландецът отправи мощен изстрел от сериозна дистанция, който рикошира в напречната греда още в 18 минута.

4 минути по-късно съставът на Димитър Димитров напълно заслужено поведе в двубоя. Родни Антуи изведе Александър Беолусов на десния фланг, а той по прецизен начин комбинира с Жоао Фернандес, чийто удар не остави шансове на стража на Ботев.

64 минута Иван Йорданов проби отдясно, навлезе в наказателното поле и когато реши да стреля, топката се удари в ръката на бранител на Ботев (Враца). Изненадващо защитникът се засуети и не съумя да попречи на халфа на "соколите" да се разпише.

Само две минути по-късно възпитаниците на Даниел Моралес не се стъписаха и намалиха пасива си. Нападателят Браян Переа пое пас отляво и от непосредствена близост отбеляза.

Срещата завърши при резултат 2:1 за варненци.

Коментари

Новини Варна