IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
15:40 | 22 март 2023
Обновен: 03:56 | 26 март 2024

ЦКБ в подкрепа на III издание на международния турнир по таекуондо TURBO TROPHY

Състезанието ще събере на 1 април в Спортен комплекс „Горна Малина“ елита на българското олимпийско таекуондо

По материала работи: Ставри Таргов
ЦКБ в подкрепа на III издание на международния турнир по таекуондо TURBO TROPHY

Централна Кооперативна Банка АД ще подкрепи един от най-очакваните международни таекуондо турнири – TURBO TROPHY на таекуондо клуб „Турбо“ и Българската таекуондо федерация.

Състезанието ще събере на 1 април в Спортен комплекс „Горна Малина“ елита на българското олимпийско таекуондо. Новото издание на турнира ще стартира в 09:00 часа, като ще продължи до 19:00 часа.

Едно от най-успешните спортни събития за източни бойни изкуства у нас ще се проведе по официалните правила на Световната таекуондо федерация за всички възрастови групи.

Това е третото издание на международния турнир по таекуондо. Първите две се проведоха през 2019 и 2018 г., като тогава взеха участие 500 състезатели от 8 държави.

Централна Кооперативна Банка е една от водещите банки у нас и разполага с широко развита клонова и офисна мрежа в цялата страна. Банката има изявена корпоративно социална отговорност и подкрепя множество и различни инициативи, свързани с развитието на потенциала на младите, повишаването на финансовата култура и различни благотворителни инициативи.

Коментари

Новини Варна