IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
11:00 | 31 март 2023
Обновен: 09:42 | 30 април 2024

Ще има ли в Инбет бонус код за бонус без депозит

По материала работи: Слав Велев
Ще има ли в Инбет бонус код за бонус без депозит

Inbet е на пазара от само година и все още прави своите първи крачки в развитието си, дори можем да кажем, че не моменти лъкатуши в решенията си. Един подобен пример е фактът, че операторът преди имаше наличен и бонус без депозит. Той се предоставяше веднага след регистрация и верификация на профила. В момента такава оферта няма на сайта, но с Инбет бонус код може да отключите доста други инструменти в тази онлайн платформа. Така ще може и да се забавлявате истински с всички спортни и казино събития, които предлага. Всъщност, сайтът предлага и доста други оферти за нови и регистрирани потребители, които ще разгледаме в следващите редове.

Бонус два гола разлика  - при залозите на така наречените твърди знаци, има много рискове. Инбет обаче има специална оферта – при аванс от две попадения във футбола за един от двата тима, то залогът се изплаща автоматично. Тази оферта със сигурност може да спести безброй главоболия и нерви на всеки залагащ. Минус е, че този бонус не може да се комбинирас бет билдър, 0% марж или фрий бет. Плюс за този инструмент на компанията е, че важи за всички големи първенства и европейски клубни турнири.

Бонус премиум колонка – известен още като ACCA boost, този бонус е предлаган за играчите, които правят акумулаторни залози. На практика предлага увеличени печалби за успешни залози на акумулатори и дава сериозен допълнителен психологически стимул за този тип залагания.

Кешбек при 0:0 – ето нещо, което може да подества отрезвяващо психологически. На всеки се е случвало да заложи на over 2.5 гола на дадена среща и тя да се затвори. Изключително отегчаващ момент. Затова всяко нулево равенство на залог за първо полувреме или краен резултат, се класира за този бонус. Ако се следва логиката, този бонус няма как да се обвърже с кеш аут функцията.

0% марж и супер коефициенти – посвоему две различни, но актуални оферти. Ако сте пропуснали, вижте тук кампаниите на Инбет и опитите на бранда да отличи някои свои бонуси. Супер коефициентите предлагат възможност на потребителите да заложат на далеч по-високи ставки от стандартно генерираните. Нулевият марж пък дава шанс за залагане на избрани събития без комисионна за букмейкъра. И по двата начина максималната потенциална печалба се увеличава чувствително.

Бонус при теглене от Кештерминал – абстрактно написано, при теглене от кештерминал, в замисимост от сумата, може да получите безплатни врътки в сайта на Инбет.

В сайта на Инбет има и още няколко различни по вид промоции, които други букмейкъри не предлагат. Един пример за това е бонусът за българска победа за тенис. При тази оферта и разбира се, в зависимост от размера на залога, двубоите на Григор Димитров в ATP Тура, предоставят шанс на до 30 лева безплатен залог.

Сходен е и бонусът, обвързан с голмайсторите в топ 5 първенствата – той се нарича звезден. Все пак, в топ 5 лигите на Европа не отбелязват случайни играчи. При загубен залог на трите основни маркета за голмайстор, той автоматично се класира за фрий бет. Стойността на този безплатен залог се определя от броя на вкараните голове в съответния мач.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Новини Варна