IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
14:30 | 4 май 2023
Обновен: 17:41 | 18 април 2024

Европейският шампион по вдигане на тежести Карлос Насар гостува в “Златните”

Българският щангист с откровено интервю за „България сутрин“ на 5-ти  май от 07:00 часа

По материала работи: Слав Велев
Европейският шампион по вдигане на тежести Карлос Насар гостува в “Златните”

Тази седмица в новото издание на „Златните“, част от сутрешния блок „България сутрин“, гостува европейският шампион по вдигане на тежести - Карлос Насар. Той ще бъде специален гост в рубриката този петък, 5 април от 07:00 часа по Bulgaria ON AIR.

Българският щангист спечели европейската титла по вдигане на тежести в категория до 89 килограма на шампионата на Стария континент в Ереван през 2023 година. Карлос разби тотално конкуренцията и взе първото си отличие от Европейско първенство. Едва на 18 години българинът подобри световните рекорди в изтласкването и двубоя, а също така и постави световен рекорд за юноши в изхвърлянето.

Пред водещата Мария Константинова, Насар споделя, че продължава да преследва амбицията да поставя рекорди на всяко свое състезание. Европейският шампион в никакъв случай не подценява съперниците си и приема възможността за загуба без да изпитва страх от нея.  

За безапелационния си успех, тежките тренировки, силата на характера, счупването на рекорди, предстоящия Световен шампионат и Олимпиадата в Париж през 2024 г. –  за всичко това зрителите ще научат от първо лице в интервюто с Карлос Насар, този петък, 5-ти април от 7:00 часа в рубриката “Златните” на сутрешния блок “България сутрин” по Bulgaria ON AIR.

Новини Варна