IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
15:20 | 30 май 2023
Обновен: 13:13 | 18 април 2024

Грешни стъпки за лидери в АМФЛ - Варна

Ето резултатите

По материала работи: Ставри Таргов
Грешни стъпки за лидери в АМФЛ - Варна

Тимът на Fullmax

Поредната доза интересни мачове от Аматьрската минифутболна лига-Варна се изиграха през изминалата седмица. В тях някои от лидерите допуснаха грешки. Ето какво се случи:

Premier лига

Fullmax върна интригата за първото място в Premier лигата на АМФЛ-Варна, след като направи 2:2 с лидера Порто-Ди Ес. Атанасов отбеляза два гола за символичните домакини, а за "португалците" вкараха Павлов (автогол) и Коцето.

МФК Балерини записа убедителна победа с 6:0 над Зеленина. По два пъти се разписаха Игнатовски и Коко, а по веднъж - Монката и Кузманов, който бе избран за Играч на мача.

МФК Монтана излъга с 3:2 МФК Черно море. Адвоката, Станчев и Мечката вкараха за успеха, а Марти отбеляза два пъти за "моряците". Паци бе избран за №1 в срещата.

Win 1

МФК Волов пък разби с 8:2 лидера в Win 1 The Unity и така "единството" вече е само с една точка аванс пред втория в таблицата. Двамата футболисти с фамилия Димитров вкараха по три пъти, а Илиев добави две попадения. Пенев и Панайотов реализираха за съперника.

MFK TNT - ZARAFA се справи с Лудогорец-Доброплодно с 8:2. С хеттрик се отчетоха КАСАБОВ и Русев, а останалите попадения бяха дело на Иванов и Методиев. Узунов реализира два пъти за "орлите", а Маринов стана MVP.

Дебелият балет удари с 3:1 Вино и Мезе. Оят се разписа два пъти и взе приза за Играч на мача, а един гол добави Михалик. За "любителите на масата" точен бе Симеонов.

Атлетик Провадия би с 9:5 Бандата на Града. Йорданов би избран за Играч на мача заради двата гола, които реализира. Също с толкова се отчете и Венков, а по веднъж точни бяха Радича, Янчев, Дидо Николов, Великов и Георгиев (автогол). За съперника реализираха Гунев (2), Стефанов, Милков и Радича (автогол).

iGaming излъга с 3:2 Eurotex Boys. KIKO се отчете с две попадения за успеха и стана №1 в срещата, а едно добави Петров, докато за "момчетата" отбеляза Кръстев.

Parkmart разби с 9:0 Спейс Тийм и се приближи на две точки от първото място, като има и мач по-малко. Над всички с пет гола бе Димитров, който бе определен за MVP, а останалите бяха дело на Ахмед, Сашката, Павел и Стоянов (автогол).

АФК Албион се справи с 4:0 срещу МФК Пекарни Чочо. Два пъти се разписа Игнатов, който стана Играч на мача, а по веднъж - Николов и Добата.

Win 2

АМФК Лудата Банда се утвърди на първата позиция в Win 2 след убедителен успех с 8:1 над Шато Вапцаров. Четири гола заби Мишо, който бе избран а №1, а останалите вкараха Замера (2), Найденов и Христов. За Шатото отбеляза Йорданов.

Castalia би Локдаун с 6:1. Попаденията бяха дело на Колев (2), Попов, Славов, Весо и Матев (MVP). За "заключените" реализира DJ Damian Valchev.

Red Partners се справи категорично с Пластхим (Аксаково) - 10:2. С четири гола блесна Василев, който стана Играч на мача, с по два се отчетоха Момчилов и Кардашев, а с по един - ГЕНАТА и Сашето. За аксаковци точен бе Димитров.

Win 3

ФК Дружба би със 7:5 Digital United в Win 3. Боята изригна с хеттрик, заради което бе определен за №1 в двубоя, а останалите попадения за "добричлии" вкараха Димов (2), Илиев и Веси. За "дигиталните" отбелязаха Гастака (2), Seth, Дойч и Хюсню.

Няма Такъв Отбор удари с 11:4 Therma Village в Win 3. С цели шест гола изригна Димитров, който бе избран за Играч на мача, а останалите бяха дело на Атанасов (3) и Иво (2). За "хотелиерите" вкара Ташев (3) и Георгиев.

ФК Горното надигра убедително с 6:0 ФК Сокол. Петров бе избран за №1 в двубоя след хеттрика, който реализира, а другите бяха отбелязани от Ананаса (2) и Ушоклопа.

ФК Филмари разгроми със 7:1 Red Partners. Джошко заби хеттрик за успеха, Велев добави два гола, а Стоев и Ясенов - по един, като съотборникът им Иванов бе избран за №1 в двубоя. За "червените" отбеляза Петров.

Коментари

Новини Варна