IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
15:20 | 20 юли 2023
Обновен: 12:01 | 27 април 2024

Ясни са полуфиналистите на Region Cup във Варна

Fullmax победи МФК Волов с 3:2 в първия четвъртфинал

По материала работи: Слав Велев
Ясни са полуфиналистите на Region Cup във Варна

Ясни са четирите полуфиналисти на турнира, организиран от Аматьорската минифутболна лига-Варна - Region Cup.

Fullmax победи МФК Волов с 3:2 в първия четвъртфинал. Точни за успеха бяха Николай Илиев (2) и Галин, а за съперника реализираха Николай Въжаров и Александър Янчев.

Автосервиз Тандем не срещна никакви проблеми с Черно море Мания, надигравайки го с 5:1. Антон (2), Влади, Мишо и Дидо вкараха за победителите, а за "манияците" - Пацо.

Порто-Ди Ес се справи с 4:1 срещу The Unity. Абрашев се разписа два пъти, а Гъбата и Стефанов - по веднъж, докато за съперника реализира Атанасов.

МФК Черно море излъга с 4:3 Валекс Бенита. Головете за успеха бяха дело на Павлин (2), Дамян и Тугай, а за опонента хеттрик заби Десо.

В полуфиналите, които са на 21 юли, двойките са FC Fullmax - Автосервиз Тандем и Порто-Ди Ес - МФК Черно Море. Двубоите са от 20 и 21 ч. на терените за минифутбол на Спортен комплекс "Спартак".

Междувременно, от АМФЛ-Варна обявиха старт на записването за втората си лятна купа, която ще носи името WinBet CUP 2023. Записването ще е до 28 юли, а жребият е ден по-късно. Двубоите започват на 1 август, като регламентът предвижда групова фаза според броя записали се отбори. Срещите ще се провеждат  вторник, четвъртък и петък. Записването може да стане на телефон 0886747777. Предвидени са купи, медали и тениски за призьорите.

Коментари

Новини Варна