IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
17:00 | 9 август 2023
Обновен: 01:43 | 26 април 2024

Стартират записванията за 11-ия сезон в АМФЛ-Варна

Крайният срок е 28 август

По материала работи: Слав Велев
Стартират записванията за 11-ия сезон в АМФЛ-Варна

Един от най-дългогодишните турнири стартира 11-ия си сезон. Става дума за Аматьорската минифутболна лига-Варна. В момента текат записванията на отборите,които желаят да участват, като крайният срок е 28 август.

През последния шапмионат на терените за минифутбол на Спортен комплекс "Спартак" се изявяваха рекордните 54 отбора, като организаторите се надяват, че и през новия сезон ще има толкова сериозен интерес. Преди година настилката на двете игрища бе изцяло подменена и сега условията за игра са перфектни.

Записванията стават чрез регистрационната форма на сайта amfl-bg.com/varna, както и на телефон  0886747777. В зависимост от броя на участващите отбори, те ще бъдат разпределени в няколко дивизии. 

Семейството на АМФЛ е изключително голямо в цяла България като се организира в над 15 града в страната, а организаторите от Варна са сред най-опитните. В сайта на турнира има подробна информация за развоя на всеки мач със състави, голмайстори и картони. Има и статистика на отборите, класирания, програма, новини и други интересни неща.

Коментари

Новини Варна