IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
17:00 | 18 август 2023
Обновен: 21:36 | 28 април 2024

Черно море пуска билети за варненското дерби при дублиращите отбори

Мачът ще се играе на 23 август (сряда) от 18 часа на „Тича“

По материала работи: Слав Велев
Черно море пуска билети за варненското дерби при дублиращите отбори

Снимка: ПФК "Черно море"

Стартира продажбата на билети за варненското дерби между дублиращите отбори на Черно море и Спартак Варна идния понеделник. Мачът ще се играе на 23 август (сряда) от 18 часа на стадион „Тича“. По програма той трябваше да се проведе на 26 август, но промяна се налага заради двубоите на представителните отбори на двата варненски клуба.

Цената на билетите ще е 10 лева и ще могат да се купуват от фен магазина на Черно море на 21 август от 11 часа. Билети ще могат да се купуват и от мрежата на Ивентим от понеделник, а в деня на мача от 15 часа ще работят и касите на стадион „Тича“. Привържениците, които притежават клубни карти за мачовете на представителния тим на „моряците“, ще влизат на стадиона с тях.

„Поради очакваната солидна публика и от двата отбора, молим привържениците да си купуват билети възможно най-рано, за да се избегне струпване пред касите в деня на мача. Молим и феновете да идват на стадиона по-рано, за да се улесни достъпът на зрителите до трибуните на „Тича“, съобщава официалният сайт на домакините..

Коментари

Новини Варна