IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
17:00 | 17 октомври 2023
Обновен: 09:23 | 30 април 2024

Първа загуба за шампиона в АМФЛ-Варна

Вижте всички резултати от двубоите в петия кръг на четирите дивизии

По материала работи: Слав Велев
Първа загуба за шампиона в АМФЛ-Варна

МФК Монтана записа минимален успех над МФК Импакт Варна с 1:0 като точен бе Иванов, който бе определен за №1 в сблъсъка/Снимка: АМФЛ-Варна

През изминалата седмица се изиграха двубоите от петия кръг на четирите дивизии от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи:

Premier лига

МФК Монтана спечели с 2:1 дербито на Premier лигата на АМФЛ-Варна срещу Порто iCard с 2:1 и излезе начело в класирането. Андонов и Мечката бяха точни за тима от Северозапада, а Пеци реализира за съперника. Марков пък стана Играч на мача.

МФК Балерини постигна четвъртата си победа, след като надигра с 5:0 МФК Тича. Игнатовски се разписа два пъти и бе избран за Играч на мача, а по веднъж точни бяха Загоров, Иванов и Русев.

ФК Валекс Бенита се поздрави с първа победа за сезона, надигравайки с 3:1 МФК Черно море. Два пъти се разписа Богданов, който бе определен за №1 в срещата, а веднъж - Ивака, докато за "моряците" точен бе Нелко.

Win 1

МФК Волов разгроми с 15:4 Вино и Мезе в Win 1 и продължава да оглавява класирането с 12 точки. Димитров изригна с четири гола и го определиха за №1 в срещата, а останалите бяха дело на Ангелов (3), Василев (2), въжаров (2), Ники (2) и Димитров. За "любителите на масата" реализираха Цветков (3) и Вълев.

WINBET Varna също е с 12 точки, но с един двубой по-малко. В този кръг тимът записа успех с 3:2 над МФК Пекарни Чочо. Андреев реализира два гола и си заслужи приза за MVP, а един добави Николов, докато за "пекарите" вкараха Мустафов и Боги.

Атлетик Провадия би с 4:2 Спейс Тийм. Овчаров вкара две попадения и стана MVP, а по едно добавиха Коев и Радича. За "космонавтите" отбелязаха Легендата и GALE.

The Unity се справи с 9:3 срещу АФК Албион. Тук Милков бе над всички, забивайки шест пъти топката в противниковата мрежа, което го направи Играч на мача. Останалите бяха дело на Генков, Христов и Добеца (автогол). За "островитяните" се разписаха Добеца (2) и Янков.

Parkmart излъга ФК Дружба с 3:2. За победителите отбелязаха Давидов (2) и Джибрата (избран за №1 в срещата), а за загубилите - Стоянов и Жендов.

Лудогорец-Доброплодно надделя с 3:1 срещу Red Partners. Димитров, Петков и Иванов (MVP) вкараха за "орлите", а за съперника това стори Йончето.

Няма Такъв Отбор би TNT с 5:4, въпреки че до 17-ата мин. изоставаше с 0:3. Попаденията за победителите реализираха Георгиев (2), Димитров, Пешо и Юджи, а за "динамитите" - Йорданов (2), Иванов и дани. За Играч на мача бе определен Иво.

Win 2

Дублиращият отбор на АМФК Лудата Банда продължава да не среща проблеми срещу съперниците си в Win 2, като в този пети кръг постигна петата си победа - със 7:2 над ФК Фратрия. Цецо изригна с четири гола, заради които бе определен за №1 в двубоя, а останалите бяха дело на Филипов, Ицо и Недев. Базан и Кунчев отбелязаха за загубилия тим.

FC DJIEN постигна първи успех, след като се справи с Therma Village - 10:4. Над всички с четири гола бе Кирилов, който стана Играч на мача, а имената си сред реализаторите записаха още Въргала (3), Арнаудов (2) и Николов. За опонента се разписаха Минчев (2), GAZZA и Димитров.

МФК Монтана записа минимален успех над МФК Импакт Варна с 1:0 като точен бе Иванов, който бе определен за №1 в сблъсъка.

МФК Тича 2 се справи срещу Дебелият балет с 4:1. МартиПарти бе определен за MVP, след като заедно с Радо, Бакърджиев и Валентин поразиха противниковата мрежа. За "балета" отбеляза Станев.

Park the bus излъга с 4:3 Castalia. Два пъти точен бе Димитров, който взе приза за Играч на мача, а по веднъж - Панчев и Киров, докато за съперника отбелязаха Петров (2) и Попов.

iGaming излъга с 6:5 Red Partners. Кръстев стана MVP заради хеттрика, който заби, а останалите за победителите бяха на Георгиев (2) и Камберов. За "червените" се разписаха Малкия (2), Кардашев (2) и Кулаксъзов.

Фармополис и Digital United завършиха 4:4. За символичните домакини вкараха Йорданов (2), Казаков и Пламен, а за опонентите - Onur, Seth и Ники.

Win 3

МФК Феникс продължава да мачка всичко по пътя си в Win 3 като в този кръг би Пластхим (Аксаково) с 4:2 и е с пълен актив от 15 точки. Пасков (№1 в двубоя), Данков, Жеков и Колито вкараха за победителите, а Атанасов и Помпата - за съперника.

Castalia надигра със 7:4 МЕТРО Варна. С хеттрик се отличи Петков, два гола добави Колев, а по веднъж точни бяха Захариев и Баръмов (MVP). За загубилия тим реализираха  Кръстев (2), Славов и Чолаков.

Новакът FC Inazuma продължава със силното си представяне, постигайки четвъртия си успех - с 9:3 над ФК Сокол. Четири гола заби Радев, който бе определен за Играч на мача, а останалите бяха дело на Иво (2), Стоев (2) и Стас. За "соколите" два гола вкара Соколов, а един Димитров.

Брайтън и Date Palm завършиха 3:3. За символичните домакини отбелязаха Николов (2) и Куцаров, а за опонентите им - Георгиев (2) и Батман.

ФК Ченге би с 6:4 АМФК Лудата Банда в Win 3. Добрев блесна с хеттрик и бе определен за Играч на мача, а с попадения се поздравиха и съотборниците му Милков (2) и Горанов. За третия тим на "бандата" реализираха Кръстев (2), Павката и Добрев.

Коментари

Новини Варна