IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
12:00 | 9 декември 2023
Обновен: 21:11 | 28 април 2024

Черно море кани варненци да се включат в благотворителна инициатива на мача със Славия

Последният мач на "моряците" за годината е от 15:00 ч. днес на "Тича"

По материала работи: Слав Велев
Черно море кани варненци да се включат в благотворителна инициатива на мача със Славия

Снимка: ПФК "Черно море"

„Черно море“ призова привържениците си да се включат в коледната благотворителна инициатива по време на мача със „Славия“ днес във Варна. Акцията на „моряците“ е в подкрепа на милосърдната кампания Енорийска задружност в храм „Св. Архангел Михаил“.

Национален фен клуб Черно море Варна съвместно с ПФК "Черно море" обявява поредната си благотворителна кампания. Специалното в инициативата е, че освен от целия отбор и щаб на Черно море, тениската е подписана от Стефан Богомилов и Тодор Марев, две знакови легенди на нашия клуб. Обявяваме начало на търга днес (08.12) ,а крайна дата на търг ще бъде петък (22.12)!

Призоваваме всички фенове на Черно море да се включат в благотворителната кампания с плюшени играчки с цел подпомагане на ДМСГД Варна.

15:00 ч. - Всички заедно на стадиона!

Сумата от търга ще бъде дарена в полза на кампанията "Аз Вярвам и Помагам" и на хора в нужда!

 

Ето какво написаха от клуба:

Призоваваме всички любители на спорта и добрите дела да заповядат на стадиона тази събота, да вдъхнем вяра както на отбора, така и на социално слабите варненци.

Черно море е на прага на нещо историческо. „Моряците“ приемат тима на Славия в мач от 20-ия последен кръг на efbet Лига за 2023 година и при успех, ще зимуват на първо място в шампионата. Нещо, което през цялата 110-годишна история не се е случвало. Елате и подкрепете „зелено-белите“ на 9 декември от 15 часа на стадион „Тича“, защото вече доказахме, че заедно сме по-силни и това е правилният път.

Призоваваме привържениците да се включат в нашата Коледна благотворителна инициатива в подкрепа на милосърдната кампания Енорийска задружност в храм „Св. Архангел Михаил“.

По време на празниците всички знаем, какво изобилие от храна има на нашите трапези и колко ненужни подаръци си подаряваме. Може да се запитаме дали имаме нужда от толкова много. Дали ако споделим част от това със социално слаби хора няма да се почувстваме по-щастливи.

Каним ви да се включите в нашата кампания, за да покажем отново, че Черно море е сила и извън футболния терен. Черно море е марка, с която трябва да се гордее всеки варненец. Да обединим усилията си и да дарим хранителни продукти на нуждаещите се.

Трябва да бъдем силни. Да даваме добри примери на децата си. Да бъдем съпричастни. Нека дарим надежда на хората в нужда. Нека усмивки да грейнат на децата в неравностойно положение, като донесем играчка на стадиона. Нека служим на доброто, за да зарадваме и най-малките варненци в нужда. Защото децата са бъдещето.

По време на мача със Славия на входовете на стадиона ще има поставени съдове, в които при влизане може да остави пакетирани хранителни продукти:

консерви - рибни, пастет, лютеница и пр.

варива - ориз, леща, боб, макарони

сладости- бисквити, вафли, мармалад, захар

олио, сокове, компоти

дълготрайни вакуумирани колбаси

всичко което ни е на сърце и е дълготрайно и добре пакетирано.

Призоваваме всеки да донесе играчка на стадиона, които ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение.

И защо да не мечтаем…

 

Коментари

Новини Варна