IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:10 | 5 декември 2023
Обновен: 21:43 | 28 април 2024

Черно море с благотворителна акция на мача със Славия

"Да вдъхнем вяра!", апелират "Моряците"

По материала работи: Слав Велев
Черно море с благотворителна акция на мача със Славия

Снимка: ПФК Черно море

Черно море организира Коледна благотворителна инициатива по време на срещата от 20-ия кръг на efbet Лигата срещу Славия в събота, съобщиха от варненския клуб.

Ето какво написаха "моряците":

Призоваме всички любители на спорта и добрите дела да заповядат на стадиона тази събота, да вдъхнем вяра както на отбора, така и на социално слабите варненци.

Черно море е на прага на нещо историческо. „Моряците“ приемат тима на Славия в мач от 20-ия последен кръг на efbet Лига за 2023 година и при успех, ще зимуват на първо място в шампионата. Нещо, което през цялата 110-годишна история не се е случвало. Елате и подкрепете „зелено-белите“ на 9 декември от 15 часа на стадион „Тича“, защото вече доказахме, че заедно сме по-силни и това е правилният път.

Призоваваме привържениците да се включат в нашата Коледна благотворителна инициатива в подкрепа на милосърдната кампания Енорийска задружност в храм „Св. Архангел Михаил“.

По време на празниците всички знаем, какво изобилие от храна има на нашите трапези и колко ненужни подаръци си подаряваме. Може да се запитаме дали имаме нужда от толкова много. Дали ако споделим част от това със социално слаби хора няма да се почувстваме по-щастливи.

Каним ви да се включите в нашата кампания, за да покажем отново, че Черно море е сила и извън футболния терен. Черно море е марка, с която трябва да се гордее всеки варненец. Да обединим усилията си и да дарим хранителни продукти на нуждаещите се.

Трябва да бъдем силни. Да даваме добри примери на децата си. Да бъдем съпричастни. Нека дарим надежда на хората в нужда. Нека усмивки да грейнат на децата в неравностойно положение, като донесем играчка на стадиона. Нека служим на доброто, за да зарадваме и най-малките варненци в нужда. Защото децата са бъдещето.

По време на мача със Славия на входовете на стадиона ще има поставени съдове, в които при влизане, всеки може да хвърли своята играчка на терена и да остави пакетирани хранителни продукти:

консерви – рибни, пастет, лютеница и пр.
варива – ориз, леща, боб, макарони
сладости- бисквити, вафли, мармалад, захар
олио, сокове, компоти
дълготрайни вакуумирани колбаси

всичко което ни е на сърце и е дълготрайно и добре пакетирано.

И защо да не мечтаем…

Коментари

Новини Варна