IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
11:00 | 12 април 2024
Обновен: 00:40 | 2 май 2024

Черно море води на Левски с 11 гола

Строги мерки за сигурност преди мача на "Тича"

По материала работи: Слав Велев
Черно море води на Левски с 11 гола

Снимка: ПФК "Черно море"

Черно море за разлика от Левски е лидер в една класация, която показва, че Илиан Илиев неслучайно вика най-много играчи от собствения си отбор в националния. „Моряците“ са лидер по български голове, а за капак те са донесли на тима цели 54 точки, пише в. "Мач Телеграф".

Със 7 по-малко е Хебър, който заема втора позиция. И двата тима имат по 27 нашенски попадения. Тези на родните „гробари“ от Пазарджик обаче са стигнали за 47 точки. Интересното е, че Левски е трети по този показател с 46 точки, спечелени от български голове. Разликата между варненците и „сините“ обаче е убийствена. Тимът от „Тича“ води на съперника си с цели 11 гола. И трябва да се отбележи, че те са дело само един играч. Това е Атанас Илиев, макар и в доста от мачовете той да е резерва, няма кой дори да го доближи от двата отбора. Особено от родните играчи.

На „Тича“ Исмаил Иса и Васил Панайотов са по 4 гола, а Живко Атанасов е с 3, а 2 пъти се е разписвал Даниел Димов. Интересното е, че четирима от тези играчи са минали през „Герена“. Това са Иса, Димов, Панайотов и Атанасов. Последните двама дори са юноши на клуба от столицата.

В Левски номер 1 по голове е Джевад Ел Джемили - 8. Но най-добрият роден голаджия в тима не изостава много от него. Това е Марин Петков, който до този момент има 7 попадения на сметката си. И през тази пролет във вихъра си. След това с по 2 гола са Асен Митков, Кристиан Димитров, както и Андриан Краев, който обаче вече не е част от първия отбор на „сините“, след като отказа да подпише нов договор. 

Черно море обяви мерките за сигурност преди домакинството на Левски от 29-ия кръг на Първа лига.

"Черно море приема Левски в дербито на 29-ия кръг на efbet Лига. "Моряците“ посрещат своя съперник на стадион "Тича“ тази събота (13 април) от 20:15 часа.

На територията на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, такива, употребили наркотични вещества и без документи за самоличност.

Зрителите, закупили билети за мача в събота, ще могат да влизат единствено в секторите, обозначени на входните талони. На съответния сектор няма да бъдат допускани зрители с билети за друг сектор!

За избягване на излишно напрежение и с цел предотвратяване на конфликти на полувремето няма да се разрешава на зрителите да напускат стадиона.

Всеки напуснал стадиона на полувремето, няма да бъде допускан обратно в сектора си.

Лица до 18 години ще влизат на стадиона само с попълнени декларации (ще има на входовете) и придружител. Деца до 12 години влизат безплатно.

Входовете на стадион "Тича“ ще бъдат отворени час и четиридесет и пет минути преди мача – 18:30 часа. Призоваваме Ви да не чакате последния момент, а да дойдете на стадиона възможно най-рано! Всяко забавяне на касите непосредствено преди срещата би създало излишни проблеми в организацията и пропускателния режим на входовете. Заемете местата си на стадиона поне половин час преди началото на двубоя.

След приключване на двубоя зрителите от сектор Гости ще бъдат помолени да изчакат останалите зрители да напуснат стадиона.

Благодарим за разбирането.“.

Коментари

Новини Варна