IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
14:00 | 9 май 2024
Обновен: 12:56 | 20 май 2024

Вратарка на Черно море с повиквателна

Сияна Христова ще пази в националния за девойки

По материала работи: Слав Велев
Вратарка на Черно море с повиквателна

Снимка: ПФК Черно море

Вратарката на Черно море получи повиквателна за провеждането на селекция на Националните отбори по футбол на Българя за девойки.

Това е вратарката Сияна Христова, която вече е в Търново, където тимът е на лагер сбор.

Това не е първа повиквателна за Христова в националния за девойки. Тя бе част от лагер сбора на тима ни и в края на март.

Междувраменно стана ясно, че детско-юношеската школа на Черно море обявява кампания за набирането на таланти за попълване на групите в женския футбол. От 18 май варненската академия ще провежда безплатни тренировки за момичета.

Както е известно, вече повече от година „моряците“ стартираха сериозна работа в женския футбол, който до момента развиват успешно. Предвид това, варненският клуб иска да разшири дейността си в това направление с набирането на деца в различни възрасти – от 4 до 14 години.

„Момичета, които обичате футбола, елате и станете част от семейството на Черно море. Тренировките са напълно безплатни!“.

За допълнителна информация:

Тел. +359895036246 – Валентин Веселинов

Коментари

Новини Варна