IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
09:30 | 10 май 2024
Обновен: 17:08 | 20 май 2024

Спартак Варна обяви вход свободен за мача с Литекс

Срещата ще се проведе на 11-и май, събота от 18 ч. на "Коритото"

По материала работи: Слав Велев
Спартак Варна обяви вход свободен за мача с Литекс

ФК Спартак Варна ще участва в Първа лига през следващия състезателен сезон 2024/2025. Соколите изпълниха задачата на ръководството 3 кръга преди края на кампанията във Втора лига. Спартаковци не могат да бъдат изместени от първите две места в класирането. Тимът е лидер с 63 точки, пред Септември с 59, и Марек с 54.

За 45-и път в своята история ФК Спартак Варна ще бъде част от елитното ниво на родния футбол и заема девето във вечната ранглиста на българските клубове.

Ръководството кани всички привърженици на следващия домакински мач при свободен вход, за да споделим заедно радостта си от завръщането в елита на родния футбол и да сплотим семейството на соколите. ФК Спартак Варна приема Литекс на 11-и май, събота от 18 ч.

Стадион Спартак ще бъде достъпен чрез шест входа за двубоя от 32-ия кръг на Втора лига срещу Литекс в събота, 11-и май от 18 ч. Откъм улица Прилеп е входът за ВИП сектор и сектор А. Също от там е достъпът до сектора за представителите на ДЮА Спартак. Това са сините седалки отдясно на новата козирка. По-големите от школата влизат по списък с треньорите си, а по-малките с родител. Традиционно за трибуна Соколъ се влиза откъм бул Васил Левски. Вход Мини игрища е също от страната на булеварда. Феновете на гостите използват подхода откъм улица Кирил Шиваров.

Срещата с Литекс ще се проведе при свободен вход!

Коментари

11g24g ( преди 1 седмица )
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна