IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
14:58 | 4 март 2014
Обновен: 08:23 | 26 април 2024

"Соколите" подновиха тренировки

"Соколите" подновиха тренировки

По материала работи: Борис Проданов
"Соколите" подновиха тренировки

Първа тренировка за седмицата проведоха днес футболистите на Спартак 1918, като участие в заниманието взеха всички здрави играчи. Варненци получиха два дни почивка, след успеха с 2:0 като гости на Калиакра от първия пролетен кръг в Б група, с който направиха важна крачка напред към оцеляването си във втория ешелон. Триумфът в Каварна обаче е забравен, „соколите“ вече са вперили поглед в следващото предизвикателство – домакинството на Пирин (Рз). идната неделя. Тима от планинския град е един от основните конкуренти на Спартак в битката за спасение. Двубоя в морската столица е с начален час 15,30 ч. Треньорът на „соколите“ Атанас Атанасов пък изобщо не е притеснен, че неговите подопечни може да полетят в облаците, след победата срещу Калиакра.
„Те са професионалисти, а и още нищо чак толкова не са направили в първенството, че да се вземат за звезди“, поясни наставника. Той и неговия щаб ще разкрият повече актуални новини от лагера на „соколите“ в предстоящия традиционен брифинг в четвъртък.
Иван Барбов

Коментари

Новини Варна