IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
14:42 | 12 януари 2014
Обновен: 07:59 | 24 април 2024

“Моряците” минаха тестове за физическа издръжливост

“Моряците” минаха тестове за физическа издръжливост

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” работят за физическа издръжливост

Тест за физическа издръжливост направи в събота на “Тича” наставникът на “Черно море” Георги Иванов. Заниманието е традиционно за старта на подготовката на варненци. Резултатите от теста както и от медицинските изследвания ще станат ясни тези дни. В неделя “моряците” получиха почивен ден. От понеделник обаче тимът ще тренира двуразово. На 25 януари е проверката с “Калиакра” (Каварна), а на следващия ден тимът заминава на лагер в Турция.
Вратарят на “Черноморец” Ник Дашев вече тренира с “Морето”. В следващите дни младият 22-годишен страж ще премине проби и евентуално ще подпише договор с тима на "моряците". След като Емил Михайлов напусна варненския клуб, привличането на голкипер в “Черно море” бе крайно наложително.
Ник Дашев е роден на 13 октомври 1991 г. в София. Започва да тренира футбол в частната школа „Пирин 2001” (Благоевград) на Ивайло Андонов. Наблюдаван е в няколко мача от Красимир Балъков, след което през лятото на 2009 г. преминава в юношеската формация на “Черноморец” (Бургас). Той е един от тримата играчи заедно с Димитър Благов и Борис Щърбев от “Пирин 2001” (Благоевград), които се преместват в бургаската футболна академия. Играе един полусезон за дублиращия отбор на “Черноморец” (Бургас). От 2010 г. Дашев е привлечен в мъжкия отбор. В професионалния футбол дебютира на 9 май 2011 г. срещу “Калиакра” (Каварна).
Много е възможно Ник Дашев да е единственото ново попълнение в “Черно море” за пролетния дял от шампионата.

Коментари

Новини Варна