IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
13:12 | 2 август 2014
Обновен: 09:56 | 26 април 2024

Бригс пак скочи на Кличко, стигна до болница (ВИДЕО)

Бригс пак скочи на Кличко, стигна до болница (ВИДЕО)

По материала работи: Златина Добрева
Бригс пак скочи на Кличко, стигна до болница (ВИДЕО)

Световният шампион по бокс в свръхтежка категория Владимир Кличко и големият му душманин Шенън Бригс, който го преследва трескаво, искайки официален мач с него, се спречкаха в ресторант.
Вчера ядосаният Бригс се появил в ресторант във Флорида, сядайки на масата на Кличко.
"Казах ти, шампионе - където и да отидеш, аз ще дойда с теб. Каквото и да направиш, аз ще правя същото, шампионе. Нека се бием, шампионе. Каквото ядеш ти, това ще ям и аз, шампионе. Това е мое. Благодаря, шампионе", крещи Бригс, взимайки обяда на Кличко. Клипът от разправията е качен в YouTube.
Украинецът се оказва изключително възпитан, като дори помага на Шенън, като слага част от храната в чинията му. След това световният шампион налива вода в чашата си и я предлага на Бригс, пише dnes.bg.
Очевидно американецът не е очаквал начина, по който шампионът ще поднесе чашата с вода, защото Кличко я излива върху главата му. Тогава скандалът достига своята точка на кипене - Бригс побеснява и разчиства масата, чупейки и чашата в ръката на украинеца.
В този момент двама души се втурват към Бригс и успяват да го изведат извън ресторанта, но американецът порязва крака и ръката си. След това е отведен в болница, където са зашити раните му.
В края на видеото се вижда как самият Кличко е получил контузия в дясната си ръка, като не е ясно дали травмата ще му попречи на подготовката за суперсблъсъка с българина Кубрат Пулев на 6 септември.
Това е вторият случай в последните две седмици, в който Бригс предизвиква Кличко.

Коментари

Новини Варна