IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
09:15 | 6 август 2014
Обновен: 10:00 | 26 април 2024

VІР-присъствие за регатата „България си ти! – Порт Варна"

VІР-присъствие за регатата „България си ти! – Порт Варна"

По материала работи: Борис Проданов
  Посланик на добра воля идва за регата във Варна

Официалното откриване на ветроходната регата „България си ти! – Порт Варна 2014“ ще се състои на 8 август. До неделя деца и младежи от цялата страна ще опънат платна и ще се състезават за купите в класовете “Оптимист, “Лазер 4.7”, “420”, “470”. Купи, медали и материални награди ще получат победителите във всеки клас.
В петък от 11 ч. в ахт клуб „Кап. Г. Георгиев – Порт Варна“ ще се състои техническа конференция, отворена за медии. А в 13 ч. е обявено официалното откриване, за което допълнително ще Ви информираме.
В неделя от 18 ч. в базата на клуба е и официалното награждаване. В него специалното участие ще вземат Петко Бочаров, Христо Григоров, Георги Глушков, Свилен Кръстанов, Рут Джейкъбсън, Бобо, Печенката, Маги Джанаварова, Васил Петров, представители на ръководството на ВМС, Медицински университет – Варна, Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“.
Организатор на проявата е сдружение „България си ти!“, съвместно с ахт-клуб „Кап. Г. Георгиев – Порт Варна“. Участниците са на възраст от 5 до 20 г., като за първи път регата ще се организира в подобен формат и ще бъде по-мащабна от предходни години.
По време на проявата официалната информация ще бъде показвана на табло пред регатния офис.
Програмата:
Четвъртък, 7 август
12 до 18 ч. Обмер и приемане на заявките
Петък, 8 август
9 до 10,30 ч. Обмер и приемане на заявките
11 ч. Техническа конференция – отворена за медии
11,30 ч. Официално откриване
13 ч. Гонки
Събота, 9 август
12 ч. Гонки
Неделя, 19 август
11 ч. Гонки
18 ч. Награждаване

Коментари

Новини Варна