IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
18:17 | 10 януари 2017
Обновен: 14:38 | 26 април 2024

Награждават най-добрите в карате киокушин за годината

Церемонията е в петък, в курорта Св. Св. Константин и Елена

По материала работи: Слав Велев
Снимка Пламен Гутинов

Официална церемония по награждаването "Спортист на годината" организира Българската карате киокушин федерация (БККФ)  в петък - 13 януари. Събитието ще е в хотел "Азалия" в к.к. Св. Св. Константин и Елена. 
 

За трета поредна година БККФ ще отличи спортистите с най-големи заслуги в развитието на карате киокушина у нас и тези с най-големи постижения през изминалата 2016 г. На награждаването ще бъдат раздадени майсторските степени "Заслужил майстор на спорта", "Майстор на спорта" и "Кандидат майстор на спорта".
 

За отличията се състезават каратеки от всички възрастови групи от различни клубове по карате киокушин в страната. Награждаването с майсторски степени е признанието на БККФ към състезателите, които са прославили страната ни с многобройните си медали от различни европейски, межународни и световни първенства по карате киокушин и са двигател в развитието на бойното изкуство у нас. 

Коментари

Новини Варна