Варна 14°
fallback
Живот
11:36 | 26 април 2017
Обновен: 21:36 | 30 април 2024

Хороскоп за месец май- Телец

Какво вещаят звездите

По материала работи: Пламен Янков

През май всичко около вас ще разцъфти. Не само природата, но главно междуличностните отношения, а за тези, които са прекалено ентусиазирани, дори и кариерата. Това разкрива самият хороскоп за май 2017 г. През този период ние чувстваме силното влияние на звездите например от гледна точка на любовта. Определен дял за това има дори подсъзнанието и генетиката на хората.

 

През май, Марс ще навлиза в Близнаци. Следователно, можете да очаквате положителна енергия по отношение на образованието, обработването на информация и личностното развитие по принцип. Заради Меркурий в Овен, ще бъдете сигурни за вашето решение от началото на месеца. Ще бъдете уверени в комуникацията.Когато става въпрос за любов, Венера обещава успех на тези, които не се отказват. Ще ви донесе радост в показването на превъзходството си пред другите съперници.

 

И обратното, личностното развитие може да изостане малко поради други обстоятелства, но не се отчайвайте. Тази година имаме по-подходящ месец за тази цел.

 

Телец

Силни и инатливи, но практични и решителни

Месец май също ще бъде фокусиран върху интелектуални аспекти. Ще считате неуспешните ситуации като личен провал. Този месец, най-накрая ще се научите да ги приемате като уроци. Благодарение на това Телците ще успеят да преодолеят трудностите и разногласията във взаимоотношенията и ще се насладят на хармонични моменти със срещуположния пол, също и мир в семейните отношения.

 

Не обръщайте внимание на слуховете, които може да чуете за вашия партньор. По-добре да обсъдите проблема, отколкото да го избягвате.

 

Ако вашите колеги ви завиждат, помислете дали има нещо нередно в това, което правите и се опитайте да бъдете по-мили.

 

Просто разгледайте в интернет, не знаете на какво интересно нещо може да се натъкнете.

khoroskop.com

Автор на статията:
Пламен Янков
0 коментара
fallback
fallback