Варна 16°
fallback
Живот
17:00 | 23 септември 2017
Обновен: 19:15 | 26 април 2024

Седмичен хороскоп за 23 - 29 септември

Предсказания на астролозите

По материала работи: Борис Проданов

Овен 21 март – 20 април Навлизаме в седмицата на звездните опозиции. Оновният закон на херметическото знание гласи, че каквото е горе, това е и долу. В небесата силите са настроени опозиционно, а това няма как да не се отрази и на нашето човешко ниво. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции в работата, в политиката и семейните отношения. Може би най-непритяно и вредно ще ви се отрази опозицията между Уран от вашия знак и Юпитер от Везни на 28 септември. Уран се свързва с нестандартните и неочаквани изблици и на насторения насочващи към действия, за които законът в лицето на Юпитер ще ви санкционира. Старайте се в настоящия период да не губите присъствие на духа. В събота не се препоръчват колективни изяви и инициативи. Може да ви зарибят за участие в чужда битка, от която ще излезете бити и употребени. В неделя си позволете хубаво похапване. От обед на 24-и до обед на 25-и диетите са противопоказни. Не се пълнее. На 25-и ще привлечете погледите на шефовете. Може да ви предложат изгодна работа и договор по заместване. Поддържайте и старите ангажименти. 26-и дава възможност за връзка с чужбина и за намиране на място, в което ще бъдете защитени. На 27-и нечии притеснения и комплекси ще ви помогнат да спечелите предимство, но на 28-29-и ще сгазите лука и ще изживеете рискови и притеснителни моменти. Бъдете внимателни с парите, не теглете и не давайте заеми.

Телец 21 април – 20 май На 23-и може да попаднете в капаните на много по-ловки и амбициозни хора. В желанието за лесна печалба ще се съгласите да работите в екип и ще загубите. В неделя е добре да изгладите отношенията с близки и любими хора. Не създавайте проблеми в желанието да разделите неделимото. Ден на принципната политика. Ще трябва да изпълните каквото обещаете и да спазвате нечии изисквания. Хапнете си наволя, нама да напълнеете. В тези дни не правете аборти и не отхвърляйте подадената ръка. В настояащия период ще ни засегнат три планетни опозиции. На 24-и опозицията Марс- Нептун ще провокира конкуренцията ви към оголване на фронта. Ще разберете нечии намерения преди да са станали факт. Не споделяйте нищо важно с хора, които биха се възползвали от поверената информация. Болезнено ще ви се отрази в областа на чувствата опозицията Венера-Нептун. Този аспект ще даде възможност на някой да изплагиатства, да се сдобие с данни и информации, които ще засегнат чужди интереси. Хората на изкуството ще влезат в битка за защита на лично творчесто и патенти. На 28-и е опозицията Юпитер-Уран, която дава шанс на някой да прескочи закона, а на друг да се опари от него. За вас последните два дни на периода ще донесат стабилност поради взаимната елиминация на основните ви конкуренти. Правите силен ход.

Близнаци 21 май – 21 юни През настоящия период очаквайте натиск и претенции от всички страни. Предстоят три зведни опозиции, които ще се отразят негативно и на нашето човешко ниво. Ще се противопостави брат на брата и любим на любимия. Съветът за събота е да не предприемате съвместни инициативи, да не споделяте плановете си преди да сте сигурни, че нещата ще потръгнат в една наистина изгодна за всички посока. На 24-и е добре да се хапне и пийне без ограничения. Не се пълнее. Може да избухат конфликти, ако се прекали с пийването и стимулантите. Опозицията Марс- Нептун образува кръст с вашето Слънце. Аспектът се свързва с равноста и отровите. Ще ви тровят неприятни съобщения, ще разберете за изневери, ще ви мъчат алергии. Конкуренцията подготвя силен ход. Може да ви откраднат идеите на 29-и, когато действа опозицията Венера-Нептун. Добре е да се възползвате от случващото се на 28-и, което ще ви даде възможност да нападнете и да отвърнете на удара в предните дни. Няма да мине без конфликти. Лагерите се оформят. Няма мърдане, ще се наложи да отговаряте на неприятни въпроси, да се съобразявате с неприятни хора, да изтърпявате упреци и ограничения, които ще ви качат кръвното. Ще се наложи да използвате някого като щит и меч, а друг да хвърлите на „вълците”, за да спасите собствената си кожа. Да му мислят приятелите ви.

Рак 22 юни – 21 юли Ще имате една приятна събота, ако не се събирате с много хора, ако не организирате съвместни инициативи и нови запознанства. Работете и почивайте в тесен семеен кръг и ще си прекарате чудесно. За 24-и планирайте купон, приятелски и роднински тържества. Пътувайте, гостувайте и канете гости. От неделя на обед до понеделник на обед не се пълнее. Храната изцяло се превръща в енергия. Диетите са противопоказни. Бъдете принципни, не се колебайте да защитите свои и приятелски интереси. 26-и не е ден за недоволство. Ако нещата тук не ви устройват, търсете по-добрия вариант на ново място. Доверете се на интуицията и на инстинктите. Първото впечатление ще е от особено значение и ще ви насочи в правилната посока. На 27-и ще водите битка с комплексите си и с притесненията на близките. Колеги ви стоварват задълженията си, правят се на болни, закъсняват и ви оставят сами да се оправяте. Изнервяте се. 28-и може да се окаже много тежък и рисков ден Опозицията Юпитер-Уран заедно с Луна и Плутон от Козирог образуват кръст с рожденното ви Слънце. Вечерта нещо неприятно напира да се случи. Не влизайте в схеми, не участвайте в залагания и незаконни сделки, не теглете кредити. Може да попаднете на мошеници. На 29-и битката ще е тежка и на работното ви място. Тези два дни носят много рискове за вас. Бъдете внимателни.

Лъв 22 юли – 22 август 23-и е ден на фатално привличане и на срещи, които може да ви навредят и поставят в рискова ситуация. Противопоказно е да се работи екипно. Не участвайте в дейности и действия, които не можете да контролирате лично. Каквото се развали трудно ще се оправи. До понеделник не се препоръчват аборти и гинекологични интервенции. 24-и ни дава голям избор в храната. Задоволете капризите си. В този ден колкото и да изядеш няма да напълнееш, така че запалете барбекюто. Всичко предприето в понеделник ще носи придобивки. Обадете се на близки и колеги в чужбина. Ако мислите непрекъснато за някого той ще ви се обади. На 26-и действайте, а не говорете и не обсъждайте нищо. Похвалете се като свършите работата. Вечерта си пожелайте нещо. Навлизаме в деня на едиповите комплекси. Пътувайте на 27-и. Още се ставането си пожелайте нещо и до вечерта може да го имате. Хора в притеснено положение ще ви правят услуги и ще се надяват да им върнете жестовете. Може да извлечете ползи от имотна сделка. Това, за което се споразумеете на 28-и ще бъде коригирано и няма да издържи проверката на времето. Законът спира всякакви нововъведения, които не са изгодни някому. На 29-и до обед нищо да не се предприема. Към края на работното време ще намерите верния подход и решението устройващо всички. Не избързвайте.

Дева 23 август – 22 септември В събота всяко влизане в дадена група ще ви ограбва и поставя в подчинено положение. Не участвайте в съвместни изяви. Тази вечер са вероятни фатални привличания, които ще ви изправят пред големи предизвикателства. На 24-и Марс от вашия знак е в точна опозиция на Нептун от Риби. Аспектит се свързва с алергиите, с непоносимостите към отрови, лекарства или към нечие вредно за вас присъствие. Ще си кажете каквото мислите на тъщи и свекърви и на тези, които отдавна ви предизвикват. Мирът у дома виси на косъм. Внимавайте и с комбинацията на алкохол, стимуланти и лекарства. В пряк и в преносен смисъл ще се „изприщите” и може да качите кръвното. Не участвайте и не подклаждайте спорове и скандали. На 25-26-и се очертават остри сблъсъци на интереси и позиции на работното ви място, които ще засилят непоносимоста ви към някого и нещо. На 27-и не започвайте с претенция, а с молба. В този ден молитвите се чуват. 28-и може да ви донесе признание за труда, за вродената ви артистичност и художествен талант. Патентовайте продуктите на труда си, защите си марката. На 29-и до обед може да продадете евтино труда си и да попаднете в мрежи за навници. Преговаряйте и сключете нов договор следобед. Венера от вашия знак е в опозиция на Нептун. Желанието да се похвалите може да ви „изяде хляба”.

Везни 23 септември – 22 октомври Съботният ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. По добре не правете такъв, останете в тесен семеен и приятелски кръг. Не е ден за нови запознанства. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции. В момента имате шанс да станете родители или баба и дядо. Не се отказвайте от тази възможност, подкрепете избора на децата си. В неделя мерете приказките си, не отивайте в крайности, отделете повече време на доброто похапване. Поетата до понеделник на обед храна изцяло се превръща в енергия. Добре е на 25-и да осъществите връзка с колеги, близки и приятели в чужбина. Ще ви се обадят с предложения и покани и на 26-и по някакъв начин ще обезпечите средствата и защитите на новите си проекти. В сряда може да подпишете нов договор. Пазете си документацията. От обед на 26-и до обед на 27-и може да се очакват съобщения и новини създаващи интриги и конфликти на работното ви място. И у дома обстановката ще се натегне, ако закъснеете или забравите за обещанията си. От една подхвърлена накриво дума ще пламнат свещенни войни. На 28-и Юпитер от вашия знак е в точна опозиция на Уран от Овен. Законът ще посрещне на нож новостите, които се предлагат. Бъдете стриктни, но вървете в крак с времето. 28-29-и ще ви донесат печалби, ако реагирате адекватно на промените.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември Ако сте сънували нещо объркано на 23-и и животът ви може да се обърка. Не участвайте в колективни изяви. Успехът ви е гарантиран там, където имате солови изпълнения. Където са трима в любовта ще възникнат проблеми, ще са разбере за скривана връзка и ще се отиде към скъсвания. В тесен семеен кръг ще сте си най-добре. От неделя на обед до понеделник на обед е време за хубаво похапване, за угощения, които няма да се отразят на фигурата ви. Няма да напълнеете. В понеделник следобед ще ви се обадят тези, за които усилено мислите. Приятел от чужбина може да ви изпрати покана или отдавна изпратени документи да получат отговор. 26-и ще започне с промяна и нововъведения, които до два дни ще се обжалват и посрещат на нож от колеги и близки. В момента законът, неговите представители и служители се отнасят нервно и негативно към всяка новост. Подобни конфликти ще са ви от полза, ще ви дадат възможност да подкрепите един и да утешите друг и в бъдеще да разчитате на безапелационна подкрепа. 27-и е денят на комплексарите. Измъкнете се от условностите и привързаностите, които ви свиват крилата. Подкрепете нечия инициатива и поход за независимост. На 28-и вашата управляваща планета Плутон тръгва в директна посока и ни освобождава от оковите на миналото. Птицата феникс разперва крила на 29-и.

Стрелец 23 ноември – 21 декември В събота печелят индивидуалистите и тези, които не споделят плановете си преди да ги реализират. Стойте далече от екипната работа. Не се поддавайте на провокации, не навреждайте на никого, дори това да ви носи ползи. Ако сте сънували родителите си, това е сигнал за внимание. В неделя ролите се разпределят, ръцете се стискат или целуват в зависимост от обстоятелствата. Планирайте купон с хубаво похапване на обед и за вечеря. До понеделник на обед диетите са противпоказни. На 25-и Луната навлиза във вашия знак. Пътувайте, ако предстоят преговори. Уредете си директни срещи. Не ползвайте посредници. До края на работното време може направите и връзка с чужбина. Във вторник може да подпишете и договори, които ще ви обезпечат. Тези дни се свързват с Ноевия ковчег, с възможноста да получим защити в кризисен момент. 27-и ще започне с провокация, която ще ви покаже на кого може да се доверите и на кого не. Бъдете готови за дипломатичен ход. Ще имате изгодно предложение. В този период има три опозиции на планети, които ще настроят един срещу друг два враждуващи лагера в бизнеса и в политиката. Играйте посредническа роля и ще спечилите. На 29-и Венера и Нептун са в точна опозиця, която ще се отрази негативно на родените в първата декада. Важното отложете за следващите дни.

Козирог 22 декември - 20 януари За събота се препоръчва отказ от публични изяви. Може да се очакват провокации където се съберат повече хора. Не взимайте прибързани решения. Не сечете дървета, не подсичайте чуждите мечти. Не правете никакъв избор. Лош ден за годежи и брак. Каквото отложите за неделя ще мине с повече екстри и щастливи моменти, ще носи радост и дълготрайно обвързване. Не е време за диети до понеделник на обед. Не се лишавайте от нищо, което може да ви донесе радости и сладости. Радвайте се на всичко, което ви предложи живота и приятелите. Сключете нов договор в понеделник до обед. До края на работното време може да се получат предложения от чужбина. До вторник на обед ще се случват събития позволяващи да откриете истинския смисъл на връзката си с някого. Дайте си сметка с кого е добре да продължите напред. На 27-и до обед следете знаците на съдбата. Счупеното е знак, че и нещата които в момента обсъждате може да се провалят. Следобед намирате решение на проблема и възможности за финансиране. На 28-и Плутон тръгва в директна посока в знака на Козирога. Ще се възродят стари проекти, ще се направи опит да се съчетаят с новите изисквания на момента, но старите закони ще пречат, а и хора с остаряло мислене ще ни стопират. Ще има опити да ви откраднат идеята. Защитете се юридически.

Водолей 21 януари – 19 февруари Тежък и рисков уикенд за вас, особено ако се решите на прибързан избор в събота. Ограничете се в тесен семеен и приятелски кръг, не влизайте в съвместни действия и инициативи с непознати. Не правете аборти. Ден на фатални привличания. В неделя може и да си поплачете, но бъдете сигурни, че ще ви разберат. Прегрешилите да поискат прошка. Не се намесвайте в живота на други двама, а оправете своите с роднините. Не е време за диети. До понеделник на обед яжте без ограничения. Може да се наложат пътувания в началото на деловата седмица. Промените ще ви носят придобивки, вероятност за повишение и нови договори. 26-и започва с прозрение и възможност да разберете нещо скривано преди. Следобед стойте далече от интригите на другите. Очертават се проблеми с родители и деца. По някакъв начин ще бъдете ограничени поради нуждите на близък. На 27-и не замествайте колега. Внимавайте с изявленията. До вечерта започвайте само такива начинания, които бързо може да се приключат. Откривате компрометиращи някого материали, а това ще помогне да преосмислите връзките си. Вечерта е дадена възможност за прошка. Признайте си взаимно греховете и продължете заедно на чисто. На 28-и законът ще се противопоставя на всяка новост, но на 29-и ще се намери старо решение на новите проблеми.

Риби 20 феврури – 20 март Ще имате чудесен уикенд, ако в събота не поемате допълнителни ангажименти към непознати. Не позволявайте да ви подстрекават да се опълчите на родителите, на децата, на старите приятели и любими. Не допускайте чуждо тяло в живота си и ще се радвате на прекрасни мигове. Неделният ден е изцяло под флага на барбекюто, на хубавото похапване в приятелски кръг. Ще се разменят предложения и информации, които ще ви подтикнат да направите някои промени в следващите дни. Тези промени ще ви поставят в трудни ситуации на избор в следващите три дни. На 24-и Нептун от вашия знак е в точна опозиция на Марс от Дева, а на 29-и ще бъде и в опозиция на Венера. Ще се възобновят проблемите около една съвместна работа и проект. Ще ви бъде оказван натиск да се откажете от свои идеи или да продадете евтино патенти и разрешиелни. В тези дни не придприемайте нищо, което може да настрои негативно околните, да ограби бъдещето ви и това на децата. 28-29-и носят тенденции към неприятни разкрития и изневери. Този период ще обтегне отношения, приятелски и роднински връзки. Като се добави и притискането на работното място няма да ви е леко. 27-и стимулира комплексите от миналото. Отърсете се от старото и вредното. Тръгващият на 28-и в директна посока Плутон възражда старите мисли и връзки за нов живот. Работата ви потръгва.

 

монитор.бг

Автор на статията:
Борис Проданов
0 коментара
fallback
fallback