IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
14:00 | 12 ноември 2014
Обновен: 08:30 | 20 април 2024

На гости на Хилари Суонк (СНИМКИ)

Актрисата признава, че се чувства по-уютно в малки пространства

По материала работи: Златина Добрева
На гости на Хилари Суонк (СНИМКИ)

Само преди три месеца носителката на „Оскар“ Хилари Суонк навърши 40 години. По този повод решихме да ви покажем нейния елегантен апартамент в Манхатън.
Актрисата признава пред списание ELLE Decor, че е живяла в каравана с майка си, но още от дете е обожавала интериорния дизайн.
Жилището на Хилари в мегаполиса не е голямо, но пък тя признава, че се чувства по-уютно в малки пространства, вероятно заради детството си, пише tialoto.bg.
Тя казва, че си живее прекрасно и на 140 квадратни метра, което не е типично за една звезда от нейния калибър.
Суонк има къща и на Западния бряг в Калифорния, която доскоро споделяше с ексгаджето си и свой агент Джон Камписи, но откакто двамата се разделиха през 2012-а, тя предпочита живота си в Голямата ябълка.
„Обичам градския пейзаж. Обичам Ню Йорк“, казва тя.
Наскоро звездата позира и за корицата на списание Manhattan, където говори за новия си филм The Homesman. Той е режисиран от звездата Томи Лий Джоунс и е уестърн, действието на който се развива в родния щат на Хилари – Небраска.
По отношение на скорошния си юбилей тя казва пред изданието: „В 20-те и 30-те си години страдах от неувереност. Изобщо не вярвах в собствените си сили. Сега, на 40, се чувствам по-малко сама, може би защото имам много повече преживявания зад гърба си.“.

Коментари

Новини Варна