Варна 17°
fallback
Живот
11:25 | 16 декември 2017
Обновен: 10:26 | 28 април 2024

5 експертни съвета как да опростим целите си

Вижте какви са те

По материала работи: Борис Проданов

Джеф Бевис, съосновател и главен изпълнителен директор на FirstLight Home Care: Аз оценявам всеки ключов елемент от бизнеса с метрична система, за да оценявам резултатите на седмична база, месечна или дори на тримесечие. Този подход ми предоставя възможност да проследявам всяка цел опростено.  

Сунеера Мадхани, основател и главен изпълнителен директор на Fattmerchant: За да опростя целите си, съставям списък от задачи и посвещавам плана си на действие на отмятането на всяка една от тях в рамките на две седмици. След това правя ново планиране за следващите две седмици. Това ме държи в крак с изпълнението на целите.  

Ребека Дивейни, съосновател и главен изпълнителен директор на Hunter Creative Labs: Винаги си давам сметка за три неща: ценности, умения и отношение. Ценности: Целта на задачата отговаря ли на ценностите на компанията? Умения: Кой най-добре ще се справи със задачата? Отношение: Виждам ли света като пречка или възможност?  

Аарон Мишел, главен изпълнителен директор на PathSource: Използвам една техника за определяне на значението на целите за мен. Представям си себе си след 5 или 10 години, връщайки поглед назад към този период от живота си. Обмислям дали тази цел ми е помогнала по някакъв начин и как се чувствам по отношение на нея.  

Дейвид Томас, главен изпълнителен директор на Evident ID: Когато имам цел, започвам, като размишлявам за крайния резултат и какъв трябва да бъде той. Това ми позволява да визуализирам какво ще постигна и да съставя най-директния път към постигането на целта.

profit.bg

Автор на статията:
Борис Проданов
0 коментара
fallback
fallback