Варна 16°
fallback
Живот
09:20 | 22 януари 2018
Обновен: 22:54 | 26 април 2024

Хороскопът ви за 22 януари

Какво вещаят звездите за днешния ден

По материала работи: Пламен Янков

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 

Всеки ден Tialoto.bg ви предлага хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

 

Овен

Ще постигнете набелязаните цели благодарение на интересните си хрумвания, съчетани с подходящи обстоятелства. Любовните отношения ще са изпълнени с много жар и ентусиазъм.

 

Телец

Неотстъпчиви сте и склонни да настоявате на своето, независимо че аргументите ви не са много убедителни. Съобразявайте се с характера на събеседниците си, защото невинна шега би могла да предизвика сериозна разправия.

 

Близнаци

Желанията ви ще се подредят във връзка със странно стечение на обстоятелствата. Онова, което си мислехте, че ще правите утре ще се случи днес без никакви усилия от ваша страна. Ще направите добро впечатление на личност, която има отношение към професионалния ви статут.

 

Рак

Динамичен ден, ангажиментите ще са повече, отколкото очаквате. Опитайте се още от сутринта да уточните конкретните си задачи и срокове с шефа. Така ще намалите напрежението и ще си спестите обяснения с колегите.

 

Лъв

Новите контакти ще са свързани с професионалните ви изяви, но с някого ще намерите и други общи теми на разговор. Връзката ви скоро може да се превърне в истинско приятелство. Ще направите случайна услуга на непознат и ще усетите какво означава истинска човешка благодарност.

 

Дева

В началото на деня тонусът ви може да е леко нисък, но с напредването на времето ще се стабилизира. С повечето задачи ще се справите бързо, сложните казуси ще решите успешно. Не отказвайте съдействие на близките си, ако ви помолят.

 

Везни

Ориентирайте вниманието си предимно към дейности, които ви засягат лично и ще ползвате резултата от тях за себе си. Опитайте се да въведете ред на работното място. Не разчитайте на съдействие. Колегите може и да ви помогнат, но членовете на семейството няма да са толкова сговорчиви.

 

Скорпион

Настроението ви е оптимистично, но е желателно да преценявате изказванията си. Чувството ви за хумор понякога е доста саркастично, може да ви възприемат неправилно и да си създадете неприятности. Ще разкриете някаква тайна, която е по-добре да не обсъждате.

 

Стрелец

Реагирайте гъвкаво. Вероятно ще се наложи да промените някои планове в последния момент. Мислете как да предотвратите отрицателния ефект и най-вече материалните загуби вместо да нервничите и да „тъпчете на едно място“.

 

Козирог

Намалете инициативата. Не налагайте мнението си на околните. Не разчитайте на авторитета и позициите си, а на умението да говорите ясно и да анализирате детайлите.

 

Водолей

Ще присъствате на непредвидени срещи или професионални дискусии, където ще научите интересни новости. Прекалено сте бъбриви и имате желание да споделите вълненията и да обсъдите хрумванията си. Бъдете предпазливи, ако попаднете на неподходящ събеседник ще си създадете неприятности.

 

Риби

Необичайно целенасочени сте днес и в състояние да си създадете оптимална организация, да комбинирате няколко дейности едновременно. За разлика от вас колегите или близките ви ще създават истински хаос. Наблюдавайте ги и вземете инициативата в последния момент. Ще изпитат истинско облекчение.

Автор на статията:
Пламен Янков
0 коментара
fallback
fallback