Варна 16°
fallback
Живот
13:07 | 21 юни 2018
Обновен: 17:44 | 16 май 2024

Паста със спанак, сметана и извара

Време на приготвяне: 45 минути: 6 Порции

По материала работи: Слав Велев

Продукти:

1 пакет паста едри мидички

400 г бейби спанак

200 г пармезан

1 чаша готварска сметана

1 чаша извара

2-3 супени лъжици зехтин

Сол

Черен пипер

Риган

 

Приготвяне:

Сварете пастата в подсолена вода. Отцедете я от водата и оставете настрана. Загрейте мазнината. Задушете в нея спанака, като разбърквате постоянно. След като омекне и слегне, добавете към него пастата, сметаната и изварата. Овкусете с подправките. Разбърквайте, докато се смесят всички съставки. Сервирайте с настърган пармезан.

 

az-jenata.bg

Четете още: 10 хитрини за бърз метаболизъм

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback