IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:08 | 10 юли 2018
Обновен: 05:47 | 27 април 2024

Как обичат да си почиват различните зодии (Скорпион)

Дали ли са ви нужни уроци по флирт или всичко ви се отдава

По материала работи: Деян Михайлов
Как обичат да си почиват различните зодии (Скорпион)

Няма човек на тази земя, който да не обича да ходи на почивка. Интересното в случая е кой как обича да почива според зодията си. Абсолютен факт е, че представителите на различните зодиакални знаци имат различни виждания за това как изглежда перфектната почивка.


СКОРПИОН 

Родените под този знак не жилят с отрова. Напротив, ако се осмелите да се доближите достатъчно до душевността им, ще научите куп интересни места. Скорпионите са много интелигентни и жадуват постоянно да обогатяват културата си, така че подходящото място за тях задължително трябва да е непознато, екзотично, да има история и не всеки да е запознат с нея. Карибските острови, особено Куба, са чудесна идея – пожелаваме ви да имате и възможност да я осъществите!

Ако в ежедневието си представителите на зодия Скорпион са свикнали да са заобиколени от обожатели, то по време на отпуската това може да се промени. Скорпионите може да се сблъскат с два проблема – това, че обаянието им не може да прескочи езиковата бариера и че почти никой от мъжете наоколо не е склонен да води високоинтелектуални разговори по време на годишната си отпуска. Тези проблеми обаче могат лесно да се решат – Скорпионите просто трябва да забравят за думите! Еротичното им излъчване е достатъчно силно и без думи. Тази си еротика могат да пръскат където си поискат, дори и на яхтата, която може би ще поискат да наемат.

Коментари

Новини Варна