Варна 15°
fallback
Живот
10:14 | 13 декември 2018
Обновен: 11:03 | 3 май 2024

Тарти с лук от бутертесто

Време на приготвяне: 60 минути Порции: 10-15

По материала работи: Слав Велев

Продукти:

1 охладено бутер тесто

2-3 големи глави лук

олио

маслини

мащерка

Приготвяне:

Върху набрашнена повърхност леко разточете тестото. Нарежете го на квадрати или правоъгълници (размерът е по ваше желание). Сложете тартите върху хартия за печене и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса.

 

През това време нарежете лука на ситно и в добре загрята мазнина го задушете до златисто заедно с мащерката. Малко преди тартите да станат готови извадете тавата от фурната и във всяка сложете от плънката и по желание добавете маслини, риба тон от консерва, колбас.

 

az-jenata.bg

Четете още: Шоколадова торта без брашно

 

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback