Варна 15°
fallback
Живот
10:44 | 27 юни 2019
Обновен: 12:56 | 7 май 2024

Свинско със сладки картофи и чесън в мултикукър

Време на приготвяне: 6 часа Порции: 4

По материала работи: Слав Велев

Продукти:

1 супена лъжица олио

500 г свинско без кост

сол и черен пипер на вкус

2 сладки картофа (или 1 по-голям)

1 глава лук, нарязана

6 скилидки чесън

250 мл пилешки бульон

 

Приготвяне:

Загрейте дълбок тиган на средна температура. Междувременно овкусете месото с подправките. Запържете до златисто да се запечати. Поставете нарязаните сладки картофи на дъното на купата на мултикукъра. След това подредете колелца лук и цели скилидки чесън. Поставете отгоре месото, залейте с бульона.

 

az-jenata.bg

Четете още: Салата с авокадо и пилешко

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback