Варна 16°
fallback
Живот
12:08 | 10 октомври 2019
Обновен: 22:06 | 27 април 2024

Пълнено авокадо с пилешко и домати

Време на приготвяне: 60 мин., Порции: 8

По материала работи: Слав Велев

Продукти:

4 броя авокадо, нарязани на половина и издълбани

2 броя сварени пилешки гърди, настъргани

300 г крема сирене

¼ чаша нарязани домати

¼ чаена лъжица сол

¼ чаена лъжица черен пипер

1 щипка лют червен пипер

½ чаша настърган пармезан

 

Приготвяне:

Загрейте фурната на 200 градуса. Издълбайте авокадото и нарежете сърцевината. Подредете 8-те половини в тава за печене. Сърцевината смесете с пилешкото, крема сиренето, нарязаните домати, солта, пипера, лютия пипер. Разбъркайте добре, за да се смесят. Напълнете всяка половинка авокадо с плънката. Покрийте добре с пармезан. Печете в загрятата фурна до златисто.

 

az-jenata.bg

Четете още: Пилешко по френска рецепта

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback