IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:07 | 8 ноември 2019
Обновен: 15:12 | 30 април 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - ВЕЗНИ

Ще бъде добре да се откажете от някои свои намерения, които могат да ви причинят загуба или разрив във важни за вас отношения

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - ВЕЗНИ

През тази седмица ще бъде добре да се откажете от някои свои намерения, които могат да ви причинят загуба или разрив във важни за вас отношения. 


Ще ви натъжат новини свързани с различни загуби или неприятни събития в живота на роднини или приятели. 


Тази седмица може да бъде успешна за вас, особено ако следвате естествения ход на събитията. Така сами може да оставите отворена врата за шансове, които ще са важни за вашата лична или професионална реализация. 


През тезис едем дни може да опитате еднократно с малка сума своя късмет в лотария. 


През седмицата ще имате сериозен ангажимент свързан с мъж, който ще трябва да изпълните по най-добрия начин, без да отлагате и без да  търсите решения с хитрост. 


Събитие от миналото ви ще ви натъжи или разплаче отново. Все още не можете да се примирите с неизбежността на някои промени или преживявания в живота. 


Тази седмица ще бъде важно да не задълбочавате неприятностите, с които ще се сблъскате.


Мъжете ще се опитат да възстановят някои щети от предишни материални, финансови или емоционални загуби, нещо за което едва ли ще имат късмет през тази седмица. 


Жените ще са в добра позиция при развитие на финансовите си дела. Практичност, практичност и пак практивност в действия и решения. Това се иска от вас!

Коментари

Новини Варна