Варна 13°
fallback
Живот
00:06 | 21 февруари 2020
Обновен: 13:34 | 28 април 2024

Седмичен хороскоп 24 февруари - 1 март 2020 - ДЕВА

Ще възникнат интересни възможности за покупки или подобрения в дома ви

По материала работи: Пламен Янков

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас и седмица, в която ще възникнат интересни възможности за покупки или подобрения в дома ви, освежаване на имот, който притежавате, замяна на едно жилище с друго, и други подобни благоприятни за вас ситуации. 

През седмицата ще ви се наложи да се отблагодарите с подарък или жест на човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец, което не бива да забравяте. 

Тази седмица неочаквано ще ви срещне със стари познати или приятели, с които сте изгубили контакт във времето, поради различни промени и премествания. При някои от вас това ще бъде една приятна среща, изпълнена със специални спомени, но за други от вас това може да бъде причина за тъга, носталгия по миналото и други. 

През тази седмица ще се притеснявате около здравето на момиче или млада жена, която най-вероятно живее на някакво разстояние от вас. 

Младите жени Дева ще преживеят разочарование от новини, които са важни за тях, но чието съдържание се разминава с това, което очакват. 

През седмицата добро развитие ще имат ваши финансови отношения с мъж от друго населено място, независимо дали вашите отношения са от семеен или бизнес характер. 

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване за мъжете над 35-годишна възраст, особено ако пътуването е свързано с работа или с уреждане на важни дела.

Автор на статията:
Пламен Янков
0 коментара
fallback
fallback