Продукти:
4 броя бейгъл, може да ползвате и франзела, гевреци
1 и 1/2 ч.ч. настърган чедър
300 г чери домати
300 г крема сирене по ваш избор
1 малка глава червен лук
8 големи яйца
2 и 1/2 ч.ч. прясно мляко
2 стръка зелен лук
сол, черен пипер, лют червен пипер на вкус
Приготвяне:
Хлябът се накъсва на парчета с размер около 2,5 см и се слага в дълбока тава за печене, предварително намазана с масло или зехтин. В купа разбийте яйцата с млякото, черния и червен пипер, сол на вкус и към всичко това прибавете и нарязания зелен лук. Към хляба прибавете сирената, доматите и нарязания лук, след което всичко се залива с яйчената смес. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40-45 мин или до готовност.
az-jenata.bg
Четете още: Пилешки гърди с барбекю сос
Коментари