IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
12:50 | 18 ноември 2020
Обновен: 05:59 | 27 март 2024

Кметовете на Варна и Вълчи дол да почерпят!

Иван Портних и Георги Тронков празнуват рожден ден на 18 ноември

По материала работи: Слав Велев
Кметовете на Варна и Вълчи дол да почерпят!

Кметовете на Варна и Вълчи дол са астрални близнаци. Днес Иван Портних и неговият съпартиец от ГЕРБ Георги Тронков прануват рождения си ден.

 

Иван Портних е роден на 18 ноември 1976 г. в София като Иван Николаевич Портных в семейство на руснак и българка, като до 2011 г. е руски гражданин. Завършва 9-а френска езикова гимназия в София, а след това „Международни икономически отношения“ (МИО) в Университета за национално и световно стопанство, има магистърска степен по бизнес администрация от Франкофонския институт за администрация и управление и от Нантския университет. Специализира хотелски мениджмънт в Университета „Корнел“, САЩ. Владее френски, английски и руски език. Семеен, с две деца. Той е седмият кмет на Варна след 10 ноември 1989-а, като в момента е в третия си мандат.

Георги Тронков е роден на 18 ноември 1964 г. в гр. Вълчи дол. Завършва образованието си в града. Професионалната си реализация осъществява в сферата на частния бизнес. 10 години е общински съветник, като през последните два мандата заема поста председател на Общинския съвет. Избран за кмет на община Вълчи дол на частичните местни избори, проведени на 8 октомври 2017 г. Управлява втори мандат.

 

Редакцията на ИА "Черно море" им пожелава здраве и успех в работата, в полза на обществото! Весел празник!

Коментари

Новини Варна